Trädgårdshjälp

Trädgårdshjälp

Om du har en trädgård vill du säkert att den ska se bra ut och erbjuda en blomstrande oas för de som bor i fastigheten. En vildvuxen trädgård drar även ned helhetsutseende för fastigheten. Här kan du läsa mer om hur du kan få hjälp med din trädgårdsskötsel.

Många som har trädgård har som hobby att påta i den själv. Med tiden kanske omfattningen av trädgårdsunderhållet blir så pass stort att man inte längre klarar av att göra det själv. Det kan också vara så att man inte har den tid som krävs att lägga ned på sin trädgård för att hålla den vacker och blomstrande. Sedan finns det visst trädgårdsarbete som kan vara tungt eller svårt att utföra själv eller att det krävs maskiner.

Anlita trädgårdshjälp

Att anlita en trädgårdsfirma som hjälper dig att underhålla din trädgård behöver inte vara komplicerat. Om du vänder dig till oss på Grönskan så kan våra skickliga trädgårdsexperter bistå dig med råd och trädgårdshjälp för att få din trädgård att bli en blomstrande oas. Vi kan erbjuda dig trädgårdsskötsel vid ett enstaka tillfälle, då du själv inte kan eller har tid, men även regelbunden trädgårdsskötsel där vi löpande ser till att hålla din trädgård i bästa skick.

Trädgårdsskötsel för privatpersoner

Ska du resa bort på semester eller har du inte tid och möjlighet att ta hand om din trädgård kan du vända dig till oss på Grönskan som kan erbjuda dig den lösning som passar dig bäst. Vi kan utföra trädgårdsskötsel vid enstaka tillfällen men också regelbunden trädgårdshjälp där vi löpande kommer ut för att ta hand om din trädgård varje vecka eller varannan vecka.

Vid våra besök kan vi rensa ogräs, klippa gräset, vattna, kratta löv, beskära buskar och häckar och utföra allt annat trädgårdsarbete som du har behov av. Vid löpande trädgårdsskötsel kan vi erbjuda ett prisvärt avtal.

Som privatperson har du också möjlighet att använda RUT-avdrag. Det innebär att du kan göra en skattereduktion på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du alltid direkt på vår faktura.

Trädgårdsskötsel för BRF, fastighetsbolag och kommuner

Grönskan har under flera års tid utfört uppdrag åt fastighetsbolag och kommuner och har väl inarbetade rutiner för avtalsbundet underhåll av utemiljöer. Vi kan erbjuda tillfälliga punktinsatser vid behov men även prisvärda förvaltningsavtal för både er utemiljö och fastighet.

När ni anlitar oss för förvaltning av er utemiljö så ser våra skickliga trädgårdsexperter till att er utemiljö alltid är funktionell och blomstrande så att de boende får en trivsam plats att vistas på. Vi kan idag erbjuda trädgårdsskötsel, trädvård, fastighetsskötsel och andra uppdrag på flera orter i Dalarna med omnejd.

Detta kan vi hjälpa er med

• Planering och design av er utemiljö.

• Plantering av träd, buskar, häckar och rabatter.

• Gödsling och vattning av gräsmatta och växter.

• Gräsklippning, ogräsrensning, mossrivning och kantskärning.

• Lövkrattning, lövblåsning och rensning av kvistar.

• Slyröjning

• Beskärning av träd, buskar, rosor och häckklippning.

• Trädfällning.

Endast utbildad och erfaren personal

Samtliga våra medarbetare är utbildade och innehar de certifieringar som krävs för deras respektive arbetsområde. Det innebär att vi alltid utför vårt arbete säkert, korrekt och med ett perfekt resultat. Dessutom håller vår personal en hög servicenivå, är lyhörda och har stor tillgänglighet. Detta tillsammans med deras engagemang och intresse för trädgårdsarbete är en bidragande orsak till att vi genom åren fått många nöjda kunder.

Vill du få mer information om våra tjänster eller boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera er tomt och bistå med råd är du välkommen att kontakta oss på Grönskan.

VARFÖR Grönskan

Varför du bör anlita oss

Timely - Landscaper X Webflow Template
Tidseffektiva & noggranna

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Reliable - Landscaper X Webflow Template
Pålitlig utrustning och personal

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Cost Effective - Landscaper X Webflow Template
Prisvärda offerter

Vill du få hjälp med förvaltningen av din trädgård löpande kan vi erbjuda mycket förmånliga avtal som innebär att du alltid har en blomstrande och välmående trädgård. Kontakta oss för mer information och för att erhålla en prisvärd offert för din trädgårdsskötsel.