Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri konsultation

Grönskan är ett företag som erbjuder privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner grönare utemiljöer i Dalarna med omnejd. Vill ni få mer information om hur vi kan hjälpa er med er trädgård eller utemiljö är ni välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök för konsultation.

Tack för ditt meddelande.
Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Vi följer GDPR och rensar dina uppgifter efter 90 dagar.

Något gick fel när vi skulle skicka in formuläret. Testa att ringa oss på telefonnummer 076 - 584 57 02.
Vad vi kan hjälpa er med

Låt Grönskan skapa er gröna oas

Inget uppdrag är för litet, för stort eller för svårt för oss. Vi kan hjälpa er med all typ av trädgårdsskötsel, trädvård och snöröjning. Våra utbildade och erfarna medarbetare kan ta sig an alla typer av uppdrag, även då det krävs mer kreativa lösningar.

Självklart har vår personal den kompetens och de försäkringar som krävs för att utföra säkra och trygga arbeten enligt gällande branschregler. Dessutom uppfyller vi alla krav så att ni som privatpersoner kan använda er av RUT-avdraget. Det innebär att ni kan göra ett skatteavdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får ni direkt på vår faktura.

Vill ni få mer information om våra tjänster eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, ditt företag eller din organisation med er utemiljö kan ni vända er till oss på Grönskan. Ni kan komma i kontakt med oss via vår livechatt, per telefon, e-post eller genom att lämna era kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast.

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss när din trädgård eller fastighet behöver uppfräschning
Kontakta oss redan idag!