Trädgård & utemiljöer i Leksand
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Leksand

Att hålla sin trädgård i trim är ett tidskrävande och tungt arbete, framför allt om man har en trädgård som växer med åren. Då kan man få hjälp med sin trädgårdsskötsel i Leksand så att man kan frigöra mer tid att göra något roligare med. Att anlita Grönskan för att underhålla sin trädgård behöver inte bli så kostsamt, tack vare RUT-avdrag, samtidigt som resultatet blir alltid blir perfekt.

Kontakta oss

Vad Grönskan kan hjälpa dig med?

Grönskan kan erbjuda dig hjälp med allt i din trädgård, vid ett enstaka tillfälle, under en kortare period eller löpande enligt ett förmånligt avtal. Vi kan skräddarsy ett program för din trädgårdsskötsel i Leksand som passar din trädgård och dina behov bäst så att du får det resultat som du förväntar dig.

Underhåll av gräsmattor

Gräsmattor växer snabbt och behöver klippas ungefär varannan vecka. För att den ska hålla sig välmående och se bra ut behöver den även underhållas med jämna mellanrum genom att man utför ogräsrensning, mossrivning, gödsling, vattning och kantskärning.

Vi hos Grönskan kan ta ha hand om din gräsklippning och även skötseln av din gräsmatta så att den alltid ser bra ut, håller sig frisk och är grönskande från vår till höst.

Beskärning av buskar, rabatter och träd

Buskar och rabatter behöver beskäras med jämna mellanrum så att döda delar avlägsnas så att inte tillväxten hämmas men även så att växterna ser bra ut. Även fruktträd och andra typer av träd behöver beskäras så att de ger en bra skörd men även håller sig friska.

Grönskan har utbildade arborister som kan hjälpa dig med beskärning av buskar, rabatter och träd. Vi utför även allmän trädvård i Leksand och kan också hjälpa dig med att fälla träd. Har du en häck kan vi också erbjuda dig häckklippning, även formklippning.

Plantering och underhåll av rabatter

Att plantera rabatter kan vara underhållande att göra själv men det kräver en del tid och tålamod men även kunskap så att plantorna får de bästa förutsättningarna att växa.

Om du vill få hjälp med att plantera dina rabatter kan du vända dig till oss på Grönskan som ser till att du får grönskande rabatter som håller högsta kvalitet. Utöver plantering kan vi även hjälpa dig med ogräsrensning, gödsling och vattning.

Vi kan även hjälpa dig med en vår- och höststädning av din trädgård. Det innebär att trädgården dels får de bästa förutsättningarna för att vila säkert under vintern och dels får bra förutsättningar för att snabbt börja grönska efter vintern.

Snöröjning

Vill du få hjälp med snöröjning av dina gångar, framför garageuppfarten, vid soptunnan och brevlådan kan vi hos Grönskan hjälpa dig med din snöröjning i Leksand. Genom att anlita oss för att röja snö så har du alltid skottade och sandade gångar så att du säkert och bekvämt kan ta dig till och från din fastighet.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Om du vill få hjälp med trädgårdsskötsel, trädvård eller snöröjning i Leksand kan du kontakta oss på Grönskan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi komma ut och inspektera din trädgård, lyssna på dina önskemål och bistå med rådgivning. Vi kan därefter erbjuda dig en prisvärd offert eller ett förmånligt avtal för löpande trädgårdsskötsel.

Grönskan utför trädgårdsskötsel och fastighetsförvaltning åt privatpersoner, kommuner, företag och fastighetsbolag i Dalarna och Gävleborgs län.

Ansvarig i området

No items found.
Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv