Trädgård & utemiljöer i Sälen
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Sälen

Att hålla sin trädgård i trim så att den är grönskande, frisk och en trivsam uteplats för de boende i fastigheten kan vara ett tungt och tidskrävande arbete. Detta gäller framför allt om man har en större trädgård eller mycket växtlighet som kräver underhåll. Om du vill få hjälp med att få din trädgård välmående, blomstrande och i perfekt skick kan du vända dig till oss på Grönskan. Vi är experter på trädgårdsskötsel och kan erbjuda dig ett förmånligt avtal för löpande underhåll av din trädgård eller utemiljö.

Kontakta oss

Att anlita Grönskan för trädgårdsskötsel i Sälen

Grönskan har under många år utfört tjänster åt kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag, vilket gett oss många återkommande kunder. Nu vänder vi oss även till privata fastighetsägare som vill få hjälp med att skapa och/eller underhålla sin trädgård så att den blir en funktionell, vacker och blomstrande oas för de boende.

Våra medarbetare är utbildade och har varit verksamma inom branschen under en lång tid. Det innebär att vi kan erbjuda flexibla och kreativa lösningar även där förutsättningarna är mindre goda. Om du vill få en trädgård i perfekt skick kan du överlåta ansvaret för din trädgårdsskötsel i Sälen till oss så ser vi till att leva upp till de förväntningar som du har.

Vad vi kan hjälpa dig med

• Lövkrattning, lövblåsning och kompostering.

• Gräsklippning, kantskärning, ogräsrensning, mossrivning, gödsling och bevattning av dina gräsmattor.

• Beskärning av rabatter, buskar och träd.

• Plantering av rabatter, träd, buskar och häckar. Även underhåll som inkluderar ogräsrensning, gödsling och bevattning.

• Häckklippning, även formklippning av häckar och buskar.

• Slyröjning.

• Renhållning och underhåll av din utemiljö.

• Trädvård då du har skadade eller sjuka träd.

• Trädfällning, även sektionsfällning i tätbebyggt område.

• Stubbfräsning, återställande av mark, bortforsling av träd alternativt vedklyvning.

• Snöröjning och sandning av gångbanor, parkering, utanför entrén, framför sopstation och brevlåda under vintern.

Alla trädgårdar är olika och kräver därmed olika insatser. Detta gör att vi alltid kan erbjuda dig en skräddarsydd lösning för din trädgård som uppfyller dina krav och behov. Utöver att vi kan erbjuda dig en prisvärd offert för enskilda uppdrag kan vi även tillhandahålla med förmånliga avtal för löpande trädgårdsskötsel i Sälen.

Du är välkommen att kontakta oss på Grönskan för mer information om oss, våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera din trädgård, höra dina önskemål och bistå med konsultation. Därefter kan vi överlämna ett prisförslag för din trädgårdsskötsel med ett rättvist pris. Självklart är vårt hembesök och vår offert kostnadsfritt samtidigt som du inte förbinder dig för något.

Du kan också använda dig av RUT-avdrag då du anlitar Grönskan för trädgårdsskötsel. Avdraget, som motsvarar 50 % av våra arbetskostnader, får du direkt på vår faktura.

Trädgårds- och fastighetsskötsel för bostadsrättsföreningar

Behöver er bostadsrättsförening hjälp med trädgårdsskötsel av er utemiljö och/eller förvaltning av era fastigheter kan vi på Grönskan erbjuda er en helhetslösning. Genom att anlita Grönskan för er trädgårds- och fastighetsskötsel ser vi till att både fastigheten och utemiljön alltid är i perfekt skick, året om.

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för förvaltning av er utemiljö och fastighet utifrån de krav och behov som ni har. Dessutom har vi alltid prisvärda och förmånliga avtal för löpande underhåll. Vill ni få mer information om våra tjänster för företag och organisation kan ni kontakta oss på Grönskan för att boka ett möte för en diskussion.

Ansvarig i området

No items found.
Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv