Trädgård & utemiljöer i Orsa
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Orsa

Bor du i hus är du säkert redan medveten om att det kan vara både tidskrävande och ett tungt arbete att underhålla din trädgård. Om du vill slippa alla måsten och frigöra mer tid kan du anlita oss på Grönskan för din trädgårdsskötsel i Orsa. Det innebär att du alltid har en välmående, trivsam och grönskande trädgård.

Kontakta oss

Få hjälp med trädgårdsskötsel i Orsa

Att anlita oss på Grönskan för din trädgårdsskötsel i Orsa är helt okomplicerat. Efter att du har kontaktat oss för att boka ett kostnadsfritt möte kommer vi ut till din fastighet för att inspektera din trädgård. Då kan vi lyssna på dina önskemål samtidigt som du kan ställa frågor och få råd.

Våra duktiga trädgårdsskötare är experter på trädgårdskötsel vilket innebär att vi kan skräddarsy underhållet av din trädgård så att det uppfyller de krav och önskemål som du har.

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi kan åta oss alla typer av trädgårdsarbeten från att underhålla dina grönområden till att beskära dina träd och buskar. Vi kan också hjälpa dig med design och formgivning om du vill anlägga en ny trädgård eller omorganisera din befintliga.

Samtliga våra medarbetare är utbildade och har varit verksamma inom branschen under många år. Det gör att vi är flexibla och lösningsorienterade så att vi kan skräddarsy arbetet med alla typer av trädgårdar, även då de krävs mer avancerade lösningar.

Tjänster som vi utför

Grönskan kan erbjuda privatpersoner, företag och organisationer all typ av trädgårdsskötsel, både för mindre privatägda trädgårdar till större utemiljöer. Vi har förmånliga och prisvärda avtal för löpande trädgårdsskötsel i Orsa men kan även åta oss enskilda uppdrag.

Trädgårdsskötsel

Vi kan åta oss gräsklippning, ogräsrensning, krattning av löv, mossrivning, gödsling, vattning och kantskärning av gräsmattor. Vid kan även anlägga nya gräsmattor eller reparera befintliga vid behov.

Grönskan kan hjälpa dig med plantering av nya rabatter, buskar eller träd eller underhålla din befintliga växtlighet. Vi ser till att rabatter hålls fria från ogräs men även gödslas och vattnas vid behov så att dina växter får de bästa förutsättningar för att växa och blomma.

Vi ser också till att beskära dina buskar, rabatter, fruktträd och andra typer av träd så att de är friska och välmående. Vi åtar oss även häckklippning, även då du vill få hjälp att formklippa häckar eller buskar.

I övrigt kan vi även hjälpa till med renhållning av er trädgård/utemiljö, vår- och höststädning och allmänt underhåll av er utemiljö.

Trädvård

Grönskan har utbildade arborister som är experter på all typ av trädvård. Är dina träd sjuka, skadade eller utsatts för insektsangrepp kan vi bistå med råd. Vi utför trädfällning, stubbfräsning och kan också hjälpa till med att återställa marken efter en trädfällning. Vi åtar oss också att forsla bort fällda träd men kan även hjälpa till med vedklyvning.

Fastighetsskötsel

Vill ni få hjälp med både er utemiljö och de allmänna utrymmena i er fastighet så kan vi erbjuda förmånliga avtal för er fastighetsskötsel. Det innebär att vi ser till att era fastigheter är städade, utför mindre reparationsarbeten och allmänt underhåll.

Om Grönskan

Grönskan har under flera år utvecklat funktionella, grönskande och välmående utemiljöer åt företag, fastighetsbolag och kommuner. Detta har med åren gett oss många nöjda och återkommande kunder. Nu kan vi också erbjuda samma tjänster till privata fastighetsägare som vill få hjälp med professionell trädgårdsskötsel i Orsa.

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vill du få hjälp med din trädgårdsskötsel i Orsa kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi lyssna på dina önskemål och bistå med rådgivning kring din trädgårdsskötsel. Därefter kan vi erbjuda dig ett förmånligt och prisvärt avtal för löpande förvaltning av din trädgård/utemiljö.

Ansvarig i området

No items found.
Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv