Trädgård & utemiljöer i Ludvika
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Ludvika

Känns er utemiljö omodern och igenvuxen eller är det svårt att få en trivsam och grönskande oas i er utemiljö kan ni vända er till oss på Grönskan. Våra trädgårdsexperter kan hjälpa er att få en funktionell och blomstrande utemiljö. Läs om trädgårdsskötsel i Ludvika här.

Kontakta oss

En utemiljö eller en trädgård är utrymmen som de flesta boende vill använda, framför allt under vackra vår-, sommar- och höstdagar. Då är det viktigt att det finns en trivsam och grönskande utemiljö som är inbjudande för de boende.

Skapa funktionella, trivsamma och grönskande utemiljöer

Vill ni få hjälp med att skapa en grönare, trivsammare och mer funktionell utemiljö kan ni vända er till oss på Grönskan som är specialister på utemiljöer, trädgårdar och innergårdar.

Våra medarbetare är utbildade och certifierade inom sina respektive arbetsområden samtidigt som de har varit verksamma i branschen under en lång tid. Det innebär att inget uppdrag är för litet, för stort eller för svårt för oss. Våra lösningsorienterade och flexibla medarbetare kan få den mest hopplösa trädgård att bli en grönskande oas vilket kommer öka trivseln för de boende.

Få hjälp med trädgårdsskötsel i Ludvika

Vi hos Grönskan har specialiserat oss på trädgårdsskötsel, fastighetsskötsel och trädvård i Ludvika. Det innebär att vi kan erbjuda professionell trädgårdsskötsel till privatpersoner, företag, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och kommuner i Ludvika och flera andra orter i Dalarna.

Varje utemiljö är unik vilket innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att skapa en funktionell, grönskande och vacker utemiljö för era boenden utifrån era förutsättningar. Genom att vi löpande underhåller er utemiljö kommer den att vara mer välmående och bidra till bättre förutsättningar för växtligheten att blomstra.

Vi kan erbjuda följande tjänster då ni anlitar oss för trädgårdsskötsel i Ludvika

• Plantering, omorganisering och underhåll av rabatter.

• Gödsling och vattning av rabatter och grönområden.

• Ogräsrensning och mossbekämpning av gräsmattor och rabatter.

• Beskärning av buskar, rabatter och häckklippning.

• Kantskärning av grönområden.

• Gräsklippning.

• Lövblåsning av utemiljöer och krattning av löv, kottar och grenar på grönområden.

• Trädvård och beskärning av träd.

• Trädfällning.

Om ni vill få mer information om våra tjänster eller vill boka ett kostnadsfritt möte, så att vi kan inspektera er utemiljö och höra era önskemål, är ni välkommen att kontakta oss. Då kan vi också bistå med rådgivning och därefter överlämna ett förslag på ett förmånligt avtal för er trädgårdsskötsel i Ludvika.

Vi kan erbjuda er fastighetsskötsel i Ludvika

Grönskan har under många år hjälpt mindre och medelstora fastighetsbolag, kommuner, företag och bostadsrättsföreningar med fastighetskötsel i Dalarna. Det innebär att då ni anlitar oss för er fastighetsskötsel kan ni vara trygg med att vi alltid utför våra uppdrag med högsta kvalitet för maximal kundnöjdhet.

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för er fastighetsförvaltning som omfattar både fastigheten och tillhörande utemiljö. Det innebär att vi hos Grönskan tar över ansvaret för att underhålla er fastighet och utemiljö så att den alltid är i bra skick. Genom vår översyn av fastigheten och våra snabba insatser då vi upptäcker brister, slitningar eller skador så innebär det att risken för framtida dyrbara renoveringar minskar.

Vad som kan ingå i fastighetsskötsel

• Byte av packningar och reparationer av läckande kranar.

• Byte av trasiga lampor, både inomhus och utomhus.

• Besiktning av lägenheter.

• Bistå med hjälp vid flyttstädning, låsöppning och akuta glasbyten.

• Städning av allmänna utrymmen och trapphus.

• Reparationer av mindre skador.

• Renhållning av gemensamma utrymmen och av utemiljön.

• Trädgårdsskötsel som exempelvis gräsklippning, beskärning av buskar och träd, krattning, plantering, gödsling, vattning, ogräsrensning, mossrivning och kantskärning.

• Beskärning av träd och trädfällning vid behov.

• Snöröjning, vilket innebär att vi skottar bort snö framför portar, sopstationer och brevlådor. Vi plogar och sandar gångbanor och parkering.

Ansvarig i området

Poia Khaledian

Poia Khaledian

VD

Poia är grundare och VD för företaget Grönskan som är ett nytänkande företag som har som ambition att bli rikstäckande och därigenom kunna skapa vackra trädgårdar över hela landet.

Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv