Poia Khaledian

Poia Khaledian

VD

Poia är grundare och VD för företaget Grönskan som är ett nytänkande företag som har som ambition att bli rikstäckande och därigenom kunna skapa vackra trädgårdar över hela landet.

Om mig

Jag heter Poia och har genom åren varit verksam inom trädgårds- och byggbranschen innan jag startade Grönskan. Det har gett mig massor av kunskap och erfarenheter som ligger till grund för det pågående byggandet av ett rikstäckande företag inom trädgårdsbranschen.

Några av mina bästa egenskaper är att jag är en driven och lösningsorienterad entreprenör som brinner för nya utmaningar i livet. Det finns inga problem som inte går att lösa och inga utmaningar som inte går att övervinna.

På det privata planet så har jag sambo och umgås gärna med min familj och mina vänner på fritiden. Mina intressen är att träna och fiska i Dalarnas härliga sjöar men jag är även en gedigen fotbollsälskare som slaviskt följer mitt absoluta favoritlag Djurgårdens IF, när tillfällen ges.

Min framtidsvision

När jag grundade Grönskan AB var det med målsättningen att från grunden bygga ett fantastiskt företagslandskap med förgreningar över hela landet. Just trädgårdsbranschen har stannat av lite i sin utveckling vilket till viss del beror på att man fastnat i gamla hjulspår.

Med Grönskan kommer jag och mina medarbetare att med hjälp av nya idéer, metoder och med digitaliserade verksamhetssystem förändra branschen till något bättre. Både för oss, våra franchisetagare men framför allt för våra fantastiska kunder.

Jag tror helhjärtat på att det är viktigt att få arbeta och därför vill jag bidra med att skapa jobbtillfällen så att alla som kan och vill får en chans att kunna känna sig behövda. Jag brinner även för att stötta målmedvetna personer att bli framgångsrika entreprenörer så att vi tillsammans kan arbeta mot högt uppsatta mål.

Grönskan kommer inom de närmaste åren vara ett rikstäckande trädgårdsföretag som genom vårt franchisesystem kommer att ha drivna entreprenörer på alla större orter runt om i landet. Med rätt verktyg, inställning och fokus kommer vi på Grönskan arbeta hårt för att få både vår personal och våra kunder att bli de nöjdaste inom branschen.