Om oss

Grönskan drivs av ett erfaret team

Grönskan är företaget som vänder sig till alla som vill få funktionella, grönskade och vackra utemiljöer. Oavsett om ni vill få hjälp med att anlägga, underhålla eller utveckla en trädgård kan vi på Grönskan skräddarsy en lösning för er trädgård.

Vi utför tjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. Det innebär att vi har den kunskap, erfarenhet och de resurser som krävs för att förvandla er trädgård eller utemiljö till ett grönskande landskap.

Våra kunder

Med fokus på nöjda kunder

Grönskan erbjuder en hög servicenivå och professionalism ända ut i de gröna fingerspetsarna. Det innebär att kunden alltid står i fokus, att vi är lyhörda och alltid tar oss tid och finns tillgängliga för att bistå med expertis och rådgivning kring era trädgårdsprojekt. Vår engagerade och positiva personal är lösningsorienterade och kreativa. Det gör att vi kan förvandla den mest hopplösa utemiljön till en funktionell och grönskande oas där alla de boende kommer att trivas.

Personal & Samarbetspartners

Personal med gröna fingrar

All vår personal är utbildade och kompetenta inom sina respektive områden och har också varit verksamma inom branschen under lång tid. Personalen är handplockad och får löpande kompetensutveckling så att vi kan erbjuda våra kunder de senaste rönen och den senaste tekniken.
Grönskan erbjuder en trygg och positiv arbetsmiljö vilket avspeglar sig i den glädje och energi som våra medarbetare lägger ned vid varje uppdrag.

Tack vare att det finns en bred och djup kunskap inom Grönskan kan vi åta oss all typ av trädgårdsskötsel som exempelvis trädvård, snöröjning, plantering och alla typer av trädgårdsarbeten. Vi kan också erbjuda helhetslösningar med trädgårdsskötsel. Det innebär att vi året om ser till att både fastigheten och tillhörande tomt alltid är i bra skick, utifrån era krav och behov.

Våra kunder

Grönskan – ett levande företag med ambitioner

Grönskan drivs av VD Poia Khaladian som varit verksam inom branschen under många år vilket innebär att det finns en betydande kunskap och erfarenhet inom företaget. Poia har drivit både små som stora projekt åt kommuner, fastighetsbolag och privatpersoner genom åren vilket har bidragit till att vi har många nöjda kunder.

Vårt huvudkontor finns i hjärtat av Sverige, Dalarna, där vi idag har verksamhet på flera orter i länet som exempelvis i Avesta, Borlänge, Falun, Säter, Hedemora och Ludvika. Grönskan har också påbörjat en expansion till flera delar av landet, som bland annat Gävleborgs län.

Det gör att fler fastighetsägare kan ta del av våra tjänster för att få hjälp med att skapa en utemiljö som är utöver det vanliga.Vill ni få hjälp med att skapa en trivsam, grönskande och funktionell utemiljö är ni välkommen att kontakta oss för konsultation eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

samarbetspartner

Mohamed arbetar som samarbetspartner på Grönskan

Samarbetspartner till Grönskan som erbjuder trädgårdsskötsel till privatpersoner och företag i Falun, Borlänge och Säter. Mohamed är en erfaren och driven entreprenör som varit företagare under många år och som idag driver en trädgårdsfirma med flera anställda.
Läs mer om Mohamed här!

Värderingar

Våra värderingar

När du vill få hjälp med underhåll, omorganisation eller anlägga en ny utemiljö kan du vända dig till oss på Grönskan som har sunda värderingar kring hur ett samarbete ska gå till. Våra duktiga och servicevänliga medarbetare ser till att hålla er utemiljö i perfekt skick, året om.

Miljövänliga produkter

Miljövänliga produkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss då det kommer till att värna om miljön och klimatet då vi utför vårt arbete. Vi använder endast miljövänliga produkter samtidigt som vi planerar vårt arbete så detta har minimal påverkan på klimatet och miljön.

Trygga & etiska

Trygga & etiska

När ni anlitar Grönskan kan ni vara trygga med att arbetet utförs av pålitliga medarbetare med höga etiska värderingar som värderar resultatet lika högt som våra kunder. Detta innebär att våra värderingar bidrar till att inge förtroende, kvalitetsarbeten och säkerhet.

Passion

Passion och omsorg

Våra medarbetare är engagerade och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel vilket bidrar till att vi utför våra tjänster med stor passion och maximal omsorg. Vi håller en hög servicenivå och tar hänsyn till omgivningen då vi utför vårt arbete.

Enkelt

Enkelt underhåll

Ni vara trygga med att alltid få ärlig och kompetent konsultation kring er förvaltning av utemiljön då ni vänder er till oss. Vi krånglar inte till det utan föredrar enkelt underhåll där arbetet utförs effektivt med högsta kvalitet av kunniga och utbildade medarbetare.

Prisvärda

Prisvärda

Vill ni ha löpande förvaltning av er utemiljö kan Grönskan erbjuda förmånliga och prisvärda avtal. Det gör att ni tryggt kan överlåta underhållet av er utemiljö till oss och vara säker på att ni alltid har en grönskande, välmående och trivsam utemiljö.

Tjänster

Högkvalitativa tjänster

Samtliga våra medarbetare är utbildade, har kompetens inom sina respektive arbetsområden, där detta krävs, och en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid levererar högkvalitativa tjänster, enligt gällande branschregler, med ett perfekt resultat.

VARFÖR Grönskan

Varför du bör anlita oss

Timely - Landscaper X Webflow Template
Tidseffektiva & noggranna

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Reliable - Landscaper X Webflow Template
Pålitlig utrustning och personal

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Cost Effective - Landscaper X Webflow Template
Prisvärda offerter

Vill du få hjälp med förvaltningen av din trädgård löpande kan vi erbjuda mycket förmånliga avtal som innebär att du alltid har en blomstrande och välmående trädgård. Kontakta oss för mer information och för att erhålla en prisvärd offert för din trädgårdsskötsel.