Trädgård & utemiljöer i Smedjebacken
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Smedjebacken

Många gillar att påta i trädgården själv och sedan med tiden få se resultatet av sitt arbete i form av blomstrande rabatter och grönskande gräsmattor. Dock är det inte alltid som tiden finns eller att det behöver utföras mer avancerad trädgårdsskötsel som kräver erfarenhet och moderna maskiner. Vill du få hjälp med din trädgårdsskötsel i Smedjebacken kan du vända dig till oss på Grönskan. Vi har utbildade och erfarna trädgårdsmästare som ser till att din trädgård eller utemiljö blir funktionell, välmående, blomstrande och trivsam.

Kontakta oss

Vi kan erbjuda allt inom trädgård och utemiljöer i Smedjebacken

Grönskan har varit verksamma inom branschen under en lång tid och genom åren fått många nöjda och återkommande kunder. En stor del i vår framgång är att vi håller en hög servicenivå, är tillgängliga, arbetar miljömedvetet och förstås levererar våra tjänster med högsta kvalitet.

Vår personal har utbildning, är certifierade där deras arbetsområde kräver detta och har en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid kan hitta skräddarsydda lösningar för alla typer av utemiljöer, även då förutsättningarna inte är de bästa.

Vi använder oss av moderna maskiner, den senaste tekniken och genomgår löpande vidareutbildningar. Detta så att vi håller oss uppdaterade kring de senaste rönen och trender inom branschen. Det gör att vi kan åta oss alla typer av trädgårdsskötsel i Smedjebacken, från design och anläggning till underhåll av små som stora utemiljöer.

Trädgårdsskötsel i Smedjebacken

Om ni behöver hjälp med att få ordning på er trädgård vid ett enstaka tillfälle, exempelvis inför en husvisning eller efter semestern går det förstås bra. Vi kan också erbjuda förmånliga avtal där vi löpande tar hand om er trädgård så att den alltid är i bästa skick, året om.

Några av de trädgårdstjänster vi kan erbjuda dig

• Gräsklippning, mossbekämpning, ogräsrensning, gödsling, bevattning och kantskärning. Att klippa gräsmattan är egentligen inte svårt men ett omfattande arbete om man tar hänsyn till att det ska bli fint även vid buskar, runt träd, vid kantavslut och mot gångbanor.

• Beskärning av rabatter, buskar, fruktträd och övriga träd. Det är viktigt att träd och buskar beskärs så man kan avlägsna döda delar som hämmar tillväxten men även så att växterna får en fin form.

• Lövkrattning, lövblåsning och rensa ogräs från gångbanor.

• Plantering och underhåll av rabatter, buskar och träd.

• Renhållning och allmänt underhåll av utemiljön.

• Trädvård och trädfällning, även sektionsfällning i tätbebyggt område.

Trädgårdskötsel av utemiljöer för företag och organisationer

Vill ni få hjälp med trädgårdsskötsel av er utemiljö kan ni vända er till oss på Grönskan som under många år utfört arbeten åt fastighetsbolag, kommuner och företag. Vi kan erbjuda tjänster till företag och organisation som är skräddarsydda utifrån era behov och förutsättningar.

Låt oss få erbjuda er ett förmånligt avtal för löpande förvaltning av er utemiljö så att den alltid är funktionell, grönskande och välmående, året om.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Vill du få hjälp med trädgårdsskötsel i Smedjebacken är ni välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi gå igenom era behov, se trädgården och bistå med rådgivning. Därefter kan vi överlämna en prisvärd offert eller ett förmånligt avtal för löpande trädgårdsskötsel.

När du anlitar oss på Grönskan för din trädgårdsskötsel i Smedjebacken kan du använda dig av RUT-avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura. Självklart lämnar vi även en av marknadens bästa garantier på vårt arbete.

Ansvarig i området

No items found.
Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv