Våra tjänster

Om du vill få hjälp med trädgårdsskötsel eller om du behöver beskära dina träd eller buskar kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom trädgård. Vi kan erbjuda prisvärda lösningar för att få din trädgård vacker och grönskade igen. Läs om våra tjänster här.

Om våra tjänster

För att få en vacker, blomstrande och trivsam trädgård så krävs det att man hela tiden underhåller sin trädgård. Många älskar att arbeta i sin egen trädgård men ibland kanske arbetet blivit mer omfattande eller att man inte längre har den tid som krävs för att lägga på sin trädgård. Då kan det vara bra att känna till att man kan få hjälp med sin trädgård.

Vi hos Grönskan är experter på trädgårdsskötsel, trädvård och fastighetsskötsel. Vi kan erbjuda dig hjälp vid enstaka tillfällen men också prisvärda avtal där vi tar över ansvaret för förvaltningen av din trädgård. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig med din trädgårdsskötsel.

Trädgårdshjälp

Grönskan kan erbjuda er allt inom trädgårdsskötsel som exempelvis ogräsrensning, mossbekämpning, kantskärning, underhåll av buskar och rabatter, vattning och gödsling. Vi kan även bistå er då ni ska planera er trädgård och hjälpa er med plantering av nya buskar, träd, rabatter och gräsmattor.

Vår- och höststädning

Efter vintern så behövs det en rejäl vårstädning av er utemiljö så att ni får bort sand, skräp, kvistar och förmulten löv som legat under snön. Vi kan även erbjuda er en höststädning där vi krattar bort alla löv och kvistar, beskär buskar och träd så att gräsmattor och växter får chansen att kunna vila under vintern.

Fastighetsskötsel

Grönskan kan bistå er med fastighetsförvaltning, vilket även kan kombineras med förvaltning av utemiljöer. Vi kan erbjuda prisvärda förvaltningsavtal till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, företag och kommuner i Dalarna med omnejd.

Om ni väljer att anlita Grönskan för er fastighetsskötsel ser vi till att de boende får trivsamma och funktionella trappuppgångar, källare, tvättstugor och andra gemensamma utrymmen.

Gräsklippning

Vi hos Grönskan kan hjälpa dig med din gräsklippning när du själv inte kan eller har tid, som exempelvis under semester. Vi kan utföra gräsklippning vid enstaka tillfällen eller erbjuda prisvärda avtal där vi klipper ditt gräs regelbundet.

Vi åtar oss även löpande gräsklippning av utemiljöer åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.

Trädvård

Behöver du hjälp med att fälla ett träd på din tomt kan vi bistå dig med professionell trädfällning. Våra utbildade och kompetenta arborister är specialister på all typ av trädfällning, även i tätbebyggt område eller då trädet står dumt till.

Vi hos Grönskan erbjuder även allmän trädvård, rådgivning och beskärning av träd och buskar.

Snöröjning

Vi kan hjälpa till att hålla din gångväg och garageuppfart fri från snö för din privata fastighet. Vi åtar oss även avtalsbaserad snöröjning åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommuner och företag. Det innebär att vi vid behov ser till att gångvägar, parkering, utrymmet vid portar, soptunnor och brevlådor är plogade och sandade.

Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge
Kontakta oss när din trädgård eller fastighet behöver uppfräschning
Kontakta oss redan idag!