Senaste artiklarna

Om Grönskans blogg & nyheterna på den här sidan

Planerar ni att ta in hjälp för att bygga, utveckla eller underhålla er utemiljö eller trädgård kan ni finna all information ni behöver här. Att anlita Grönskan för förvaltning av er utemiljö innebär att vi tar över ansvaret för er utemiljö så att den alltid är i perfekt skick, oavsett årstid.

En utemiljö behöver löpande underhåll så att den är välmående och blomstrande men också så att den utgör en trivsam plats för de boende att vistas på. Vi kan erbjuda förmånliga och prisvärda avtal för förvaltning av er utemiljö, utifrån era krav och önskemål

Vill ni få mer information om hur vi kan bistå er med underhåll och förvaltning av er utemiljö och/eller fastighet är ni välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri konsultation

Grönskan är ett företag som erbjuder privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner grönare utemiljöer i Dalarna med omnejd. Vill ni få mer information om hur vi kan hjälpa er med trädgårdskötsel eller fastighetsskötsel är ni välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök för konsultation.

Tack för ditt meddelande.
Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Vi följer GDPR och rensar dina uppgifter efter 90 dagar.

Något gick fel när vi skulle skicka in formuläret. Testa att ringa oss på telefonnummer 076 - 584 57 02.
Kontakta oss när din trädgård eller fastighet behöver uppfräschning
Kontakta oss redan idag!