Trädgård & utemiljöer i Falun
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Falun

Att själv underhålla en större trädgård eller utemiljö är tidskrävande och kräver en del kunskap så att man får en växtlighet som är grönskande och välmående. Om ni överlåter er trädgårdsskötsel i Falun till oss på Grönskan ser vi till att din trädgård ser bra ut alla dagar i veckan.

Kontakta oss

En vacker, funktionell och grönskande utemiljö bidrar till ökad trivsel hos de boende. Genom löpande underhåll får man en välmående och blomstrande utemiljö som förlänger livslängden hos växtligheten och därmed minskade kostnader för framtiden.

Om ni väljer att anlita oss på Grönskan för er trädgårdsskötsel i Falun kan vi erbjuda förmånliga och prisvärda avtal för löpande trädgårdsunderhåll.

Få en funktionell och blomstrande utemiljö i Falun

Grönskan är ett flexibelt företag som har engagerade medarbetare som är utbildade inom området och som varit verksamma i branschen under en lång tid. Det innebär att vi kan erbjuda er tjänster som exempelvis trädgårdsskötsel, fastighetsskötsel och trädvård i Borlänge.

När ni anlitar oss på Grönskan kan ni vara säkra på att vi alltid levererar våra uppdrag med stor noggrannhet, precision och med högsta kvalitet.

Vi kan bland annat erbjuda följande tjänster inom trädgårdsskötsel

• Plantering, flytt av växter, ogräsrensning, gödsling, vattning och beskärning av rabatter.

• Gräsklippning, ogräsrensning, mossrivning, kantskärning, gödsling och vattning av gräsmattor.

• Lövblåsning och krattning av löv, ris, kvistar och kottar över hela er utemiljö.

• Plantering, gödsling, vattning och beskärningar av buskar samt häckklippning.

• Städning och renhållning av er utemiljö.

• Trädvård, beskärning av träd och trädfällning.

Vi kan också erbjuda er enskilda, större punkinstatser som vår- och höststädning. Detta inkluderar en del av ovanstående men även en grundlig städning av hela utemiljön, bortfortforsling av lövhögar, bråte och trädgårdsavfall.

Vi sopar även rent framför portar, gångväggar och uteplatser så att dessa utrymmen blir fria från sand, salt och damm. I samband med en storstädning kan vi också underhålla utemöbler och annan inredning i trädgården.

Prisvärda avtal för löpande trädgårdsskötsel i Falun

När ni anlitar oss på Grönskan för er trädgårdsskötsel i Falun kan vi hjälpa till med allt från planering av er utemiljö till konsultation kring underhållet. Vi åtar oss alla typer av trädgårdstjänster så att ni alltid har en utemiljö i ett perfekt skick.

Vi kan erbjuda olika typer av lösningar för er trädgårdsskötsel i Falun, beroende på vilka behov ni har. Med ett förmånligt och prisvärt avtal för er trädgårdsskötsel så överlåter ni ansvaret till oss att se till att er utemiljö alltid är blomstrande, funktionell och välmående.

Ni kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera er utemiljö och höra vilka behov ni har. Därefter kan vi överlämna ett förslag på ett förmånligt avtal för löpande underhåll eller en offert, där vi kan erbjuda er rimliga priser för er trädgårdsskötsel i Falun.

Fastighetsskötsel i Falun

Grönskan har under lång tid utfört uppdrag och löpande förvaltning åt bostadsrättföreningar, kommuner, fastighetsbolag och företag i Dalarna med omnejd. Detta har genom åren bidragit till att vi fått många nöjda och återkommande kunder.

När vi tar över er fastighetsförvaltning i Falun så ser vi till att ni alltid har funktionella miljöer, såväl inomhus som utomhus. Det bidrar till en ökad trivsel hos de boende men även till att minska kostnaderna för framtida underhåll.

När ni anlitar oss för er fastighetsskötsel ser vi till att alla gemensamma utrymmen som exempelvis trapphus, källare och tvättstugor hålls rena, har fungerande lampor och är i bra skick. Vi utför löpande inspektioner av fastigheten så att vi snabbt kan upptäcka förslitningar eller skador som vi kan reparera tidigt, så att det inte leder till mer omfattande renoveringar.

Vi kan skräddarsy en lösning för er fastighetsskötsel i Falun utifrån de behov ni har och de förutsättningar som föreligger.

Ansvarig i området

Poia Khaledian

Poia Khaledian

VD

Poia är grundare och VD för företaget Grönskan som är ett nytänkande företag som har som ambition att bli rikstäckande och därigenom kunna skapa vackra trädgårdar över hela landet.

Mohamed

Mohamed

Områdeschef

Samarbetspartner till Grönskan som erbjuder trädgårdsskötsel till privatpersoner och företag i Falun, Borlänge och Säter. Mohamed är en erfaren och driven entreprenör som varit företagare under många år och som idag driver en trädgårdsfirma med flera anställda. Jag har blivit samarbetspartner till Grönskan inom ramen för deras koncept för att få tillgång till ett större kontaktnät, gemensam marknadsföring och hjälp med att etablera nya tjänster inom trädgårdsskötsel.

Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv