Mohamed

Mohamed

Områdeschef

Samarbetspartner till Grönskan som erbjuder trädgårdsskötsel till privatpersoner och företag i Falun, Borlänge och Säter. Mohamed är en erfaren och driven entreprenör som varit företagare under många år och som idag driver en trädgårdsfirma med flera anställda. Jag har blivit samarbetspartner till Grönskan inom ramen för deras koncept för att få tillgång till ett större kontaktnät, gemensam marknadsföring och hjälp med att etablera nya tjänster inom trädgårdsskötsel.

Vad samarbetet med Grönskan innebär för mig

För mig är det en trygghet och en tillgång att ha en etablerat företag i ryggen som bidrar med den kunskap och support som krävs för att få min trädgårdsfirma att växa på nya marknader. Vi får också tillgång till kompetens kring marknadsföring, stöd vid upphandlingar och juridisk hjälp vid avtalsskrivningar vilket bidrar till fler och säkrare affärer.

Tack vare samarbetet med Grönskan har jag och mina anställda nu fått fler arbetskamrater inom nätverket vilket bidrar till en ovärderlig kompetensöverföring. Det öppnar även upp möjligheten för oss att få fler och större affärer.

Det som var avgörande då jag valde att bli samarbetspartner till Grönskan var att få vara en del av någonting större. För mig som har flera anställda är det viktigt att min personal får möjligheten att utvecklas och växa i deras roller som trädgårdsarbetare. Att vi även får möjlighet att kunna erbjuda våra befintliga som nya kunder fler tjänster och specialistkunskap är också mycket värdefullt för mig och mitt företag.

Genom mitt samarbete med Grönskan kan jag, min personal och företaget ta del av många förmåner som bland annat nedanstående.

• Vara delaktig i en organisation som har som ambition att växa och bli rikstäckande

• Värdefull kompetensöverföring

• Hjälp med att ta hem större kontrakt i samband med upphandlingar

• Juridisk rådgivning i samband med avtalsskrivning och vid tvister

• Övergripande och gemensam marknadsföring under varumärket Grönskan

• Tryggheten i att ha ett etablerat och kompetent företag i ryggen

• Ledarskapskapsutveckling och stöd vid affärsutveckling

• En gemenskap som bidrar till en större arbetsglädje

Min framtidsvision

Som entreprenör har jag som mål att få mitt företag att växa och att min personal ges möjligheten att utvecklas inom sina arbetsområden. Det är också viktigt för mig att finna en balans mellan företagandet och min familj, vilket ett strukturerat samarbete med Grönskan kan bidra till.

Att kunna få hjälp med affärsutveckling och marknadsföring bidrar också till att frigöra mer tid som jag kan lägga på mina andra intressen i livet. Bland annat är jag delaktig i att leda ett lokalt fotbollslag i Borlänge men spenderar gärna även tid med att se mitt favoritlag Milan spela sina matcher.

Mohamed

artiklar
Hittade inget.