Trädgård & utemiljöer i Borlänge
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Borlänge

Vill ni få hjälp med er trädgårdsskötsel i Borlänge kan ni vända er till oss på Grönskan som är proffs på allt inom trädgård. Vi kan erbjuda förmånliga avtal och prisvärda lösningar för alla typer av trädgårdar, utemiljöer och innergårdar. Läs mer om våra tjänster här.

Kontakta oss

En trädgård eller utemiljö är det första en besökare ser då de besöker en fastighet och bidrar därmed även till det första intrycket. Det är även en miljö som grannar och förbipasserande ser varje dag och som påverkar utseendet i hela kvarteret. Det kan leda till en stress att man alltid behöver underhålla sin trädgård så att den ser bra ut, även då man egentligen inte har tid eller ork.

Det finns dock hjälp av få med sin trädgårdsskötsel i Borlänge. Grönskan erbjuder professionell trädgårdshjälp och prisvärda avtal. Det innebär att man alltid har en trädgård som är blomstrande, välmående och i bästa skick.

Låt oss hjälpa dig med din trädgårdsskötsel i Borlänge

Våra medarbetare hos Grönskan är ett engagerat gäng med stort intresse för trädgårdsskötsel och som har utbilning och lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vår duktiga personal är lösningsorienterade, flexibla och kan erbjuda kreativa lösningar, även då trädgården känns som ett hopplöst fall.

Vi kan åta oss skötsel av mindre trädgårdar åt privatpersoner men även förvaltningen av stora utemiljöer och innergårdar åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, företag och kommuner. Med förmånliga och prisvärda avtal kan vi hjälpa er med löpande trädgårdsskötsel i Borlänge, vilket bidrar till att ni alltid har en blomstrande, vacker och funktionell utemiljö.

Vi kan även hjälpa till med er trädgårdsskötsel vid ett enstaka tillfälle eller under en kortare period, exempelvis då ni inte själva kan utföra underhåll på grund av sjukdom eller semester.

Grönskan kan också åta sig fastighetsskötsel vilket innebär att vi tar över ansvaret för att underhålla era fastigheter invändigt men även tillhörande utemiljöer. Kontakta oss på Grönskan för att boka ett möte där vi kan diskutera era behov och bistå med konsultation.

Vi kan bistå er med allt typ av trädgårdsskötsel

Vi tar hand om er gräsmatta så att den håller sig frisk och ser bra ut. Det innebär att vi utför gräsklippning löpande, ungefär varannan vecka, och ser till så att den är fri från ogräs och mossa. Vi krattar även bort löv, kottar, ris och grenar så att er gräsmatta inte blir skadad eller utsätts för fuktangrepp. Vid behov kan vi också gödsla och vattna er gräsmatta och även utföra kantskärning.

Våra skickliga medarbetare har ett stort intresse och är utrustade med gröna fingrar. Det innebär att vi kan hjälpa er med att planera och designa rabatter, plantera ny växtlighet, rensa ogräs, gödsla och vattna så att ni får vackra och blomstrande rabatter. Vi kan även plantera träd och buskar. Vid behov kan vi beskära era träd och buskar och även utföra en häckklippning så att dessa växter får de bästa förutsättningar för att växa och blomstra.

Trädfällning och trädvård

Behöver ni fälla träd på tomten eller i era utemiljöer har vi på Grönskan utbildade och certifierade arborister som kan hjälpa er med säkra trädfällningar. Vi åtar oss alla typer av trädfällningar, även i tätbebyggt område eller då trädet står illa till.

Vi kan också hjälpa er med stubbfräsning och återställning av mark efter en trädfällning. Vi erbjuder er också möjligheten att få hjälp med bortforsling av träd eller med vedkapning.

Våra arborister kan också utföra trädvård i Borlänge, som exempelvis undersökningar av sjuka träd, ge förslag på åtgärder och hjälpa till med planering och plantering av nya träd.

Ansvarig i området

Poia Khaledian

Poia Khaledian

VD

Poia är grundare och VD för företaget Grönskan som är ett nytänkande företag som har som ambition att bli rikstäckande och därigenom kunna skapa vackra trädgårdar över hela landet.

Mohamed

Mohamed

Områdeschef

Samarbetspartner till Grönskan som erbjuder trädgårdsskötsel till privatpersoner och företag i Falun, Borlänge och Säter. Mohamed är en erfaren och driven entreprenör som varit företagare under många år och som idag driver en trädgårdsfirma med flera anställda. Jag har blivit samarbetspartner till Grönskan inom ramen för deras koncept för att få tillgång till ett större kontaktnät, gemensam marknadsföring och hjälp med att etablera nya tjänster inom trädgårdsskötsel.

Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv