Trädgård & utemiljöer i Hedemora
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Hedemora

Vill ni få en blomstrande, vacker och funktionell utemiljö kan ni vända er till oss på Grönskan som är specialister på utemiljöer, trädgårdar och innegårdar. Vi kan erbjuda er trädgårdsskötsel i Hedemora vid ett enstaka tillfälle eller löpande enligt avtal. Läs mer om våra tjänster här.

Kontakta oss

Att ta hand om sin trädgård är ett tungt och tidskrävande arbete som dessutom behöver utföras så att trädgården ser bra ut så den inte drar ned helhetsutseendet för huset. Om man inte har den tid som krävs eller om man helt enkelt inte kan av andra skäl kan man få hjälp med sin trädgårdsskötsel i Hedemora.

Om man anlitar ett företag för att få hjälp med sin privata trädgård kan man även använda sig av RUT-avdraget. Det innebär att det inte behöver bli så kostsamt att få trädgårdshjälp med jämna mellanrum.

Grönskan erbjuder trädgårdsskötsel i Hedemora

Grönskan är ett företag som erbjuder trädgårdshjälp till kommuner, fastighetsbolag, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Dalarna. Vi kan erbjuda flera olika tjänster inom trädgårdsskötsel, vid ett enstaka tillfälle eller enligt avtal, vilket innebär att vi löpande underhåller er utemiljö så den alltid är i bra skick.

Våra utbildade och engagerade medarbetare har varit verksamma inom branschen under en lång tid vilket gör att vi är lösningsorienterade, flexibla och kreativa. Det innebär att ingen utemiljö är för hopplös eller avancerad att förändra så det blir en vacker, funktionell och blomstrande oas där de boende får en trivsam plats att vistas på.

Vill ni få information om oss, våra tjänster eller vill ni boka ett möte där vi kan inspektera er utemiljö, höra era önskemål och bistå med konsultation kan ni kontakta oss på Grönskan. Efter vårt möte kan vi erbjuda er en prisvärd offert eller ett förslag på ett förmånligt avtal för löpande trädgårdsskötsel. Självklart är våra möten och offerter kostnadsfria samtidigt som ni inte förbinder er för något.

Detta kan ingå vid löpande trädgårdsskötsel i Hedemora

Exakt vad som ingår vid löpande trädgårdsskötsel beror till stor del på vilka behov ni har och er utemiljös förutsättningar. Nedan finner ni exempel på trädgårdstjänster som vi utför.

• Gräsklippning, även kring träd, buskar, rabatter och kantskärning.

• Krattning av löv, kottar, grenar och ris.

• Ogräsrensning och mossrivning.

• Gödsling och bevattning av grönområden vid behov.

• Slyröjning.

• Plantering av rosor och andra växter i rabatter. Ogräsrensning, gödsling, vattning och beskärning av rabatter.

• Plantering och beskärning av buskar samt häckklippning.

• Trädvård, som exempelvis undersökning av sjuka träd, beskärning och plantering.

• Trädfällning, även avancerad sektionsfällning i tätbebyggt område.

• Allmän renhållning av gångvägar och uteplatser.

• Vi kan bistå vid planering, omorganisering och design av er utemiljö.

Grönskan använder sig av moderna maskiner, de senaste rönen och den bästa tekniken för att utföra alla våra arbeten säkert, korrekt och miljövänligt för högsta kvalitet.

Anlita Grönskan för er fastighetsskötsel i Hedemora

Vill ni få hjälp med fastighetsskötsel i Hedemora kan vi hos Grönskan erbjuda prisvärda avtal där vi åtar oss att underhålla gemensamma utrymmen inomhus och er utemiljö. Genom att överlåta ansvaret för förvaltningen av er fastighet till oss ser vi till att löpande utföra inspektioner. Det innebär att vi direkt kan reparera mindre skador så att dessa inte senare leder till mer omfattande och kostsamma renoveringar.

Övrigt som ingår vid fastighetsskötsel är exempelvis att byta ut lampor, både inomhus och utomhus, städa trappuppgångar och gemensamma utrymmen, utföra mindre service- och reparationsarbeten. Vi kan också genomföra besiktningar av bostäder, vara behjälplig vid låsöppning, akuta glasbyten och flyttstädning, genom våra samarbetspartner.

Utöver att vi underhåller er fastighet så ser vi även till att er utemiljö alltid är i bra skick. Det innebär att vi utför nödvändig trädgårdsskötsel och renhållning av er utemiljö. Vi kan också genomföra en vår- och höststädning som bidrar till att växtligheten får bästa förutsättningar för att vila inför vintern men även får en snabbstart efter vintern.

Vi utför även snöröjning vid behov vilket innebär att vi plogar och sandar gångvägar och parkering. Vi skottar också rent framför portar, brevlådor och sopstationer.

Ansvarig i området

No items found.
Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv