KOncept

Samarbetspartners

All vår personal är utbildade och kompetenta inom sina respektive områden och har också varit verksamma inom branschen under lång tid. Personalen är handplockad och får löpande kompetensutveckling så att vi kan erbjuda våra kunder de senaste rönen och den senaste tekniken.
Grönskan erbjuder en trygg och positiv arbetsmiljö vilket avspeglar sig i den glädje och energi som våra medarbetare lägger ned vid varje uppdrag.

samarbetspartner

Mohamed arbetar som samarbetspartner på Grönskan

Samarbetspartner till Grönskan som erbjuder trädgårdsskötsel till privatpersoner och företag i Falun, Borlänge och Säter. Mohamed är en erfaren och driven entreprenör som varit företagare under många år och som idag driver en trädgårdsfirma med flera anställda.
Läs mer om Mohamed här!

Värderingar

Våra värderingar

När du vill få hjälp med underhåll, omorganisation eller anlägga en ny utemiljö kan du vända dig till oss på Grönskan som har sunda värderingar kring hur ett samarbete ska gå till. Våra duktiga och servicevänliga medarbetare ser till att hålla er utemiljö i perfekt skick, året om.

Miljövänliga produkter

Miljövänliga produkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss då det kommer till att värna om miljön och klimatet då vi utför vårt arbete. Vi använder endast miljövänliga produkter samtidigt som vi planerar vårt arbete så detta har minimal påverkan på klimatet och miljön.

Trygga & etiska

Trygga & etiska

När ni anlitar Grönskan kan ni vara trygga med att arbetet utförs av pålitliga medarbetare med höga etiska värderingar som värderar resultatet lika högt som våra kunder. Detta innebär att våra värderingar bidrar till att inge förtroende, kvalitetsarbeten och säkerhet.

Passion

Passion och omsorg

Våra medarbetare är engagerade och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel vilket bidrar till att vi utför våra tjänster med stor passion och maximal omsorg. Vi håller en hög servicenivå och tar hänsyn till omgivningen då vi utför vårt arbete.

Enkelt

Enkelt underhåll

Ni vara trygga med att alltid få ärlig och kompetent konsultation kring er förvaltning av utemiljön då ni vänder er till oss. Vi krånglar inte till det utan föredrar enkelt underhåll där arbetet utförs effektivt med högsta kvalitet av kunniga och utbildade medarbetare.

Prisvärda

Prisvärda

Vill ni ha löpande förvaltning av er utemiljö kan Grönskan erbjuda förmånliga och prisvärda avtal. Det gör att ni tryggt kan överlåta underhållet av er utemiljö till oss och vara säker på att ni alltid har en grönskande, välmående och trivsam utemiljö.

Tjänster

Högkvalitativa tjänster

Samtliga våra medarbetare är utbildade, har kompetens inom sina respektive arbetsområden, där detta krävs, och en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid levererar högkvalitativa tjänster, enligt gällande branschregler, med ett perfekt resultat.