Trädgård & utemiljöer i Säter
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Säter

Vill du få hjälp med trädgårdsskötsel i Säter eller har er bostadsrättsförening ett behov av löpande trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel kan ni vända er till oss på Grönskan. Vi kan erbjuda er skräddarsydda lösningar så att ni alltid har en blomstrande och funktionell utemiljö. Läs om våra tjänster här.

Kontakta oss

Känns er trädgård hopplöst igenvuxen eller har ni inte tid eller möjlighet att själv underhålla er trädgård kan ni vända er till oss på Grönskan. Vi utför allt inom trädgårdsskötsel, fastighetskötsel och trädvård i Säter. Det innebär att våra skickliga medarbetare snabbt kan få er trädgård eller utemiljö vackert blomstrande, välmående och i ett perfekt skick.

Låt oss hjälpa er med er trädgårdsskötsel i Säter

Få vackra, funktionella och grönskande utemiljöer genom att anlita oss på Grönskan för din trädgårdsskötsel i Säter. Våra skickliga och erfarna medarbetare har en stor kunskap och ett brinnande intresse för trädgårdar vilket gör att vi kan få er trädgård eller utemiljö att åter igen bli en blomstrande oas.

Vi åtar oss tillfälliga uppdrag, som exempelvis en vår- eller höststädning av er utemiljö, snöröjning under vintern eller utföra ett enstaka uppdrag, då ni själva inte har möjlighet. Vi kan också erbjuda förmånliga avtal för löpande trädgårdsskötsel åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner, företag och fastighetsbolag i Dalarna med omnejd.

Detta ingår vid trädgårdsskötsel i Säter

När ni anlitar oss på Grönskan för löpande trädgårdsskötsel kan vi skräddarsy en lösning utifrån era behov och er utemiljös förutsättningar. Då ni lämnar över ansvaret för förvaltningen av er utemiljö till oss så ser vi till att er utemiljö underhålls löpande, utifrån ett schema, så den alltid är i perfekt skick.

Grönområden

Vi utför gräsklippning av era gräsmattor, rensar bort ogräs, slyröjning, mossbekämpning och ser till att gräsmattan mår bra genom att gödsla och vattna. Vi krattar även bort löv, kottar, ris och grenar så att det inte samlas vatten på gräsmattan, som kan leda till fuktskador, vilket är en miljö där även insekter trivs. Vi kan också bistå er då ni ska lägga en ny gräsmatta, reparera skadade ytor eller då det finns behov av att utföra en kantskärning.

Utöver att vi håller era grönområden fria från löv så ser vi även till att era gångvägar och uteplatser är rena och snygga.

Rabatter och buskar

Vi kan hjälpa er med planering och design av nya rabatter eller buskar men även flytta befintlig växtlighet vid behov. Vi rensar ogräs, beskär rosor och buskar, gödslar och vattnar så att era rabatter och buskar alltid är vackra och grönskande. Vi kan även hjälpa er med häckklippning så att den alltid är stilren, vacker och får de bästa förutsättningar att växa och blomstra.

Trädvård

Har ni träd som är skadade eller sjuka kan ni vända er till oss på Grönskan som har utbildade arborister som kan undersöka era träd och ge förslag på åtgärder. I vissa fall går det att behandla ett träd, exempelvis genom beskärning, så att det blir friskt igen. Ibland kan man istället bli tvungen att fälla trädet så att inte sjukdomar sprids till närliggande träd eller då det finns en risk att ett dött träd faller eller tappar tunga grenar.

Våra arborister är certifierade inom trädvård och trädsäkerhet vilket innebär att vi alltid utför trygga och säkra trädfällningar, även i tätbebyggda områden. Vi kan också hjälpa till med stubbfräsning, återställning av mark efter en trädfällning, vedkapning och bortforsling av träd.

Fastighetsskötsel i Säter

Grönskan har arbetat tillsammans med kommuner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar under många år, vilket har lett till att vi fått många nöjda kunder.

Om ni vill få hjälp med fastighetsskötsel av era fastigheter och er utemiljö i Dalarna är ni välkommen att kontakta oss på Grönskan. Då kan vi träffas för att diskutera hur vi på bästa sätt kan bistå vid förvaltning av er fastighet. Grönskan kan erbjuda förmånliga och prisvärda avtal för fastighetsskötsel i Säter.

Ansvarig i området

Poia Khaledian

Poia Khaledian

VD

Poia är grundare och VD för företaget Grönskan som är ett nytänkande företag som har som ambition att bli rikstäckande och därigenom kunna skapa vackra trädgårdar över hela landet.

Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv