Trädgård & utemiljöer i Mora
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Mora

Många tycker att det är trevligt och roligt att ta hand om sin trädgård själv och se resultatet av det slit man lägger ned. Ibland kanske man dock inte har tid eller av andra skäl möjlighet att sköta om sin trädgård, kanske för att den vuxit till sig och det därmed innebär mer arbete. Det kan också vara så att resultatet av det arbete man lägger ned inte blir vad man önskar. Vill du få hjälp med din trädgårdsskötsel i Mora kan du vända dig till oss på Grönskan som kan hjälpa dig att få funktionella, grönskande och välmående trädgårdar och utemiljöer.

Kontakta oss

Grönskan erbjuder trädgårdsskötsel i Mora

Grönskan har under flera år utfört trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel i Mora med omnejd åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Nu erbjuder vi även privatpersoner möjligheten att få hjälp med att anlägga, organisera och underhålla sina trädgårdar. Det innebär att du alltid har en välskött, frisk och snygg trädgård där de boende kan finna en grönskande oas.

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din trädgårdsskötsel i Mora är du välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök, utan några förpliktelser.

Trädgårdstjänster som vi kan erbjuda dig

• Gräsklippning.

• Ogräsrensning, mossrivning och kantskärning av gräsmattor.

• Gödsling och vattning av grönområden.

• Plantering av rabatter, gödsling, ogräsrensning och vattning.

• Slyröjning.

• Beskärning av buskar, rabatter, fruktträd och övriga träd.

• Häckklippning, även formklippning utifrån dina önskemål.

• Allmän trädvård och fällning av träd.

• Snöröjning och sandning av gångbanor, parkering, vid sopstationer och brevlådor.

Vi kan också hjälpa dig att designa och organisera en funktionell, grönskande och frisk trädgård/utemiljö där de boende kan vistas i en trivsam miljö.

Trädgård & utemiljöer för organisationer och företag

Grönskan har under många år hjälpt fastighetsbolag, kommuner och företag att designa, bygga och underhålla utemiljöer, vilket gett oss många nöjda kunder med åren. Vi kan åta oss underhåll av er utemiljö men även skötsel av era fastigheter så att de alltid är i perfekt skick, året om.

Ingen utemiljö är för liten, stor eller avancerad för oss utan vi kan få ordning på de mest hopplösa utemiljöerna. Våra duktiga och mycket erfarna medarbetare är lösningsorienterade, kreativa och flexibla vilket innebär att vi kan skräddarsy en lösning för er utemiljö utifrån era behov och önskemål.

Vi kan också ta hand om underhållet för er fastighet vilket innebär att vi ser till att de gemensamma utrymmena är i bra skick och välstädade. Vi utför även löpande inspektioner och mindre reparationer, vilket bidrar till minskade kostnader för framtida renoveringar, mindre slitage och att benägenheten att skräpa ned minskar.

Ni är välkommen att kontakta oss för en diskussion kring hur vi kan hjälpa er med förvaltning av era utemiljöer och fastigheter.

Prisvärda och förmånliga avtal

Grönskan åtar sig enstaka uppdrag, tillfälliga uppdrag men även löpande trädgårds- och fastighetsskötsel i Mora med omnejd. För löpande trädgårdsskötsel kan vi erbjuda förmånliga avtal som innebär att du alltid har en välmående och funktionell trädgård/utemiljö året om.

Som privatperson kan du använda dig av RUT-avdrag då du anlitar oss för din trädgårdsskötsel i Mora. Det innebär att du kan göra en skattereduktion på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura så att du slipper ligga ute med pengar.

Ansvarig i området

No items found.
Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv