Karriär

Karriär på Grönskan

Om du söker efter ett arbete där du kan skapa kreativa, funktionella och blomstrande lösningar i naturen så kanske trädgårdsarbete kan vara något för dig. Att arbeta som trädgårdsanläggare, trädgårdsmästare eller trädgårdsdesigner är ett drömyrke för den som är intresserad av växter, grönområden, träd och funktionella utemiljöer.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gräsklippning

Grönskan söker nya medarbetare

Har du gröna fingrar, ett stort intresse för växter och grönområden och känner en passion för att arbeta i naturen kanske du är rätt person för oss. Vi söker alltid efter personal för utveckling och underhåll av utemiljöer och trädgårdsskötsel. Det är en fördel om du har utbildning och erfarenhet inom branschen annars kan vi tillhandahålla med utbildning för rätt person.

Vi kan också erbjuda deltidsarbete för pensionärer eller studenter som vill tjäna lite extra pengar. Det finns massor av arbeten som kan utföras om du är lite händig och har ett brinnande intresse för trädgårdsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i trädgårdsskötsel

• Lövblåsning, krattning av löv, kottar och grenar

• Plantering av nya växter

• Gödsling och vattning av rabatter och grönområden

• Gräsklippning

• Ogräsrensning, slyröjning och mossbekämpning

• Beskärning av träd, buskar och rabatter

• Häckklippning

• Trädfällning

• Renhållning av utemiljöer

• Snöröjning

För arbetsuppgifterna krävs utbildning och kompetens inom arbetsområdet.

Är du intresserad av trädgårdsskötsel och vill arbeta för Grönskan är du välkommen att kontakta oss för en diskussion.

Samarbetspartners

Är du egenföretagare och har en inarbetat kundstock men vill utöka din verksamhet kan Grönskan erbjuda dig möjlighet att bli samarbetspartner. Att vara samarbetspartner till Grönskan innebär att du ingår i ett större sammanhang där du får tillgång till ett nätverk av kompetens, möjlighet att vidareutbilda dig och kunna använda Grönskan koncept i din verksamhet.

Genom att vi tillsammans bygger ett varumärke som med tiden blir väl känt i flera delar av landet gör vi det möjligt att kunna använda gemensamma recensioner och dela tekniska lösningar. Det innebär också att vi har en gemensam marknadsföring och utveckling av nya tjänster som kommer alla tillgodo.

Som samarbetspartner kan du använda vårt varumärke, erbjuda dina kunder våra tjänster, få hjälp med etablering på din lokala marknad och få tillgång till omfattande kunskap och erfarenheter. Vi bistår också med utbildning inom ledarskap, försäljning och våra tjänster.

Vill du få mer information om Grönskan system är du välkommen att kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi diskutera vilka behov och önskemål du har och vad vi kan erbjuda dig så att du får en trygg och säker bas att stå på då du ska etablera ditt företag.

Om oss på Grönskan

Grönskan utför förvaltning av utemiljöer, trädgårdar och fastigheter åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag, organisationer, kommuner och privatpersoner. Vi erbjuder prisvärda avtal för löpande förvaltning och underhåll av utemiljöer och trädgårdar. När man behöver bygga nytt eller utveckla en befintlig utemiljö kan vi bistå med design och utförandet av en funktionell, blomstrande och välmående utemiljö där de boende finner en trivsam oas.

Gränskan kan idag erbjuda tjänster i Dalarna och Gävleborgs län men utökar kontinuerligt vår verksamhet att omfatta flera marknader runt om i landet.

Kontakta oss när din trädgård eller fastighet behöver uppfräschning
Kontakta oss redan idag!