Trädgård & utemiljöer i Rättvik
Arbetsområde

Trädgård & utemiljöer i Rättvik

Har man hus med trädgård är trädgårdsskötsel nödvändigt så att inte utemiljön drar ned helhetsutseenden på fastigheten. Ibland kanske man inte har den tid som krävs eller att växtligheten i trädgården har vuxit med tiden så det krävs mer omfattande arbete. Det kan också vara att man behöver hjälp med mer avancerade trädgårdsskötsel, som exempelvis att beskära träd och buskar. Hjälp finns dock att få. Vi hos Grönskan kan erbjuda dig professionell trädgårdsskötsel i Rättvik så att din trädgård alltid är välmående och i perfekt skick.

Kontakta oss

Vad innebär det att anlita Grönskan?

När du anlitar oss på Grönskan för din trädgårdsskötsel i Rättvik får du arbetet utfört av duktig och utbildad personal som håller en hög servicenivå och alltid sätter kunden i fokus. Tack vare våra medarbetares gedigna erfarenhet inom branschen är vi lösningsorienterade och flexibla vilket gör att vi hittar lösningar även för den mest hopplösa trädgården.

Vi kan hjälpa dig med trädgårdsdesign, omorganisering av din befintliga trädgård eller löpande trädgårdsskötsel enligt förmånliga avtal. Vi åtar oss även enstaka uppdrag då du behöver tillfällig hjälp med att få din trädgård i perfekt skick.

Trädgårdstjänster som vi kan erbjuda dig

• Plantering av rabatter, buskar, träd och häckar.

• Underhåll av rabatter som exempelvis beskärning, ogräsrensning, gödsling och bevattning.

• Beskärning av buskar, fruktträd och häckklippning.

• Gräsklippning, ogräsrensning, mossrivning, kantskärning, gödsling och bevattning av gräsmattor.

• Slyröjning.

• Krattning av löv, lövblåsning av utemiljöer.

• Trädvård, trädfällning, beskärning och stubbfräsning.

• Renhållning och allmänt underhåll av utemiljöer

• Vår- och höststädning

Oavsett vilka behov eller önskemål du har kan vi skräddarsy en lösning som passar dig och din trädgård bäst. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan inspektera din trädgård, höra dina önskemål och bistå med konsultation.

Låt oss hjälpa dig med snöröjningen i vinter

Utöver trädgårdsskötsel kan vi också hjälpa dig med din snöröjning under vintern. Det innebär att vi skottar och sandar framför entrén, gångvägar, parkeringen, soptunnan och brevlådan. Det gör att du obehindrat och säkert kan ta dig till och från din bostad.

Vi åtar oss även snöröjning av större utemiljöer åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommuner och företag. Genom att anlita oss på Grönskan för er snöröjning kan ni vara säker på att de boende eller era kunder alltid kan ta sig fram tryggt och säkert.

Trädgårdskötsel i Rättvik för organisationer och företag

Grönskan har under flera års tid utfört uppdrag och löpande förvaltning av utemiljöer och fastigheter åt fastighetsbolag, kommuner, bostadsrättsföreningar och företag. Detta har med tiden gett oss många nöjda och återkommande kunder.

En orsak till att vi fått goda recensioner från tidigare kunder är att vi alltid sätter kunden i fokus. Det innebär bland annat att vi alltid håller det vi lovar, vi är tillgängliga, vi för alltid en rak kommunikation och håller en hög servicenivå.

Utöver det så utför vi förstås våra uppdrag med hög kvalitet, enligt gällande branschregler, miljömedvetet och med ett förväntat resultat. Vi kan också erbjuda förmånliga och prisvärda avtal för löpande trädgårds- och fastighetsskötsel.

Om ni också vill bli en av våra nöjda kunder är ni välkommen att kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi diskutera hur vi kan hjälpa er få utemiljö och fastighet i perfekt skick, året om.

Ansvarig i området

No items found.
Recensioner & omdömen

Våra kunder har fina ord att säga om oss

Läs alla recensioner
“En bra och kunnig samarbetspartner som alltid håller vad de lovar och utför överenskommet arbete utan tveksamheter.”
Andreas
Säter
“Grönskan hjälpte oss med trädgårdsarbete och vi har varit lika nöjda varje gång. Rekommenderar strakt!”
Emilie
Falun
“Serviceinriktad personal som gjorde sitt yttersta för att nå våra förväntningar.”
Victor
Borlänge

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och få kostnadsfri rådgivning

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Löv