Om oss

Företag & organisationer

Vi kan erbjuda företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner ett brett utbud av tjänster för förvaltning av utemiljöer och fastigheter i Dalarna och Gävleborgs län.

Att anlita Grönskan för er fastighetsskötsel eller trädgårdsskötsel bidrar till att ni alltid har funktionella och trivsamma miljöer, både inomhus och utomhus.

Kunder

Grönskan har många fina företag
och organisationer som kunder

Företagstjänster inom fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel

Grönskan har under flera års tid levererat tjänster till fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag, organisationer och kommuner. Detta har gett oss en gedigen kunskap och erfarenhet kring att samarbeta med större företag och organisationer. Det har också bidragit till att vi genom åren fått många nöjda, återkommande kunder.

Vad Grönskan kan erbjuda företag och organisationer

Grönskan kan erbjuda ett okomplicerat, pålitligt och ärligt samarbete kring förvaltningen av fastigheter och utemiljöer. Vi kan bistå er då ni ska bygga nytt, utveckla eller omorganisera er utemiljö så att ni får en funktionell, grönskande och välmående utemiljö där de boende kommer att trivas. Vi åtar oss också löpande underhåll av er utemiljö så att den alltid är frisk och i perfekt skick, under årets alla årstider.

Förmånliga och prisvärda avtal

Grönskan kan erbjuda företag och organisation prisvärda avtal för löpande förvaltning av utemiljöer. Det innebär att vi tar över ansvaret så att er utemiljö alltid är välvårdad, att växtligheten får de bästa förutsättningarna, renhållningen och övrigt underhåll så de boende får en grönskande oas att vistas i.

Exempel på tjänster som kan ingå i våra avtal

• Gräsklippning

• Beskärning av träd, buskar och rabatter

• Häckklippning

• Vår- och höststädning

• Ogräsrensning, mossrivning och slyröjning

• Kantskärning

• Lövblåsning och krattning av löv, grenar och kottar

• Gödsling och vattning

• Fällning av träd

• Plantering eller omorganisering av träd, buskar och annan växtlighet

• Underhåll av uteplatser, utemöbler och lekplatser

• Snöröjning

Självklart kan vi skräddarsy en lösning för er utemiljö utifrån era behov och krav. Våra duktiga medarbetare är lösningsorienterade, flexibla och kreativa vilket gör att vi kan ta hand om alla typer av utemiljöer, även mer avancerade eller då förutsättningarna är begränsade.

Endast utbildad och erfaren personal

Grönskans personal har utbildning, certifiering, där detta krävs, och en gedigen erfarenhet inom branschen. Vår personal är dessutom motiverade, engagerade och har även ett stort intresse inom området. Det borgar för att våra kunder alltid får arbetet utfört effektivt, snabbt och med högsta kvalitet.

Våra medarbetare är pålitliga, har höga etiska värderingar och utför sitt arbete med stor noggrannhet. Vi anser att ärlighet, en hög servicenivå, rak kommunikation och snabba beslutsvägar är en viktig del i vårt samarbete med våra kunder.

Modern utrustning

Vi använder oss av modern utrustning och de senaste tekniska lösningarna för att utföra vårt arbete mer effektivt och med ett perfekt resultat. Vår personal få genomgå kompetenshöjande utbildningar löpande så att vi alltid är uppdaterade på de senaste rönen, branschregler och det material som vi använder.

Vårt miljöarbete

Vår personal är intresserad och har en stor passion för natur och trädgårdar vilket gör att det är en naturlig del i vårt arbete att bidra till en bättre miljö. Vi utbildar och förbättrar oss hela tiden så att vårt arbete ska ha minimal påverkan på miljön och klimatet. Det innebär bland annat att vi endast använder miljövänligt material, utrustning som går att återvinna och att varje uppdrag planeras för att minimera utsläpp eller annan påverkan på miljön.

Kontakta oss för att boka kostnadsfritt möte

Vill ni få mer information om våra tjänster, om oss eller om ni vill boka ett kostnadsfritt möte är ni välkommen att kontakta oss på Grönskan. Då kan vi inspektera er utemiljö, bistå med konsultation och lyssna på era önskemål. Därefter kan vi erbjuda er ett förmånligt avtal för förvaltningen av er utemiljö eller en prisvärd offert för ett enstaka uppdrag.

Tidseffektiva & noggranna

Ska ni bygga ny utemiljö, omorganisera er befintliga eller behöver ni hjälp med löpande underhåll kan ni vända er till oss på Grönskan. Våra engagerade, tidseffektiva och noggranna medarbetare ser till att ni får en grönskande, välmående utemiljö som ser bra ut året om.

Reliable - Landscaper X Webflow Template
Pålitlig utrustning och personal

Samtliga våra medarbetare har utbildning och lång erfarenhet inom branschen. Detta tillsammans med deras stora passion för trädgårdsskötsel och med hjälp av modern utrustning gör att ni alltid har en frisk, grönskande och trivsam utemiljö åt de boende.

Pris
Prisvärda offerter

Vi kan erbjuda fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner förmånliga och prisvärda avtal för löpande förvaltning av er utemiljö. Våra skickliga medarbetare är lösningsorienterade och flexibla vilket gör att vi kan erbjuda lösningar för mer avancerade utemiljöer eller få ordning på den mest hopplösa utemiljön.

Eco Friendly - Landscaper X Webflow Template
Miljötänk i allt vi gör

Vårt miljö- och klimatarbete är ständigt föremål för förbättringar. Det innebär att vi gör vårt yttersta för att vårt arbete ska ha minimal påverkan på miljön. Vi använder endast miljövänliga produkter och utrustning som är återvinningsbara. Våra medarbetare har stort intresse för trädgårdsskötsel vilket gör att de också värnar lite extra om vår miljö.

Värderingar

Våra värderingar

När du vill få hjälp med underhåll, omorganisation eller anlägga en ny utemiljö kan du vända dig till oss på Grönskan som har sunda värderingar kring hur ett samarbete ska gå till. Våra duktiga och servicevänliga medarbetare ser till att hålla er utemiljö i perfekt skick, året om.

Miljövänliga produkter

Miljövänliga produkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss då det kommer till att värna om miljön och klimatet då vi utför vårt arbete. Vi använder endast miljövänliga produkter samtidigt som vi planerar vårt arbete så detta har minimal påverkan på klimatet och miljön.

Trygga & etiska

Trygga & etiska

När ni anlitar Grönskan kan ni vara trygga med att arbetet utförs av pålitliga medarbetare med höga etiska värderingar som värderar resultatet lika högt som våra kunder. Detta innebär att våra värderingar bidrar till att inge förtroende, kvalitetsarbeten och säkerhet.

Passion

Passion och omsorg

Våra medarbetare är engagerade och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel vilket bidrar till att vi utför våra tjänster med stor passion och maximal omsorg. Vi håller en hög servicenivå och tar hänsyn till omgivningen då vi utför vårt arbete.

Enkelt

Enkelt underhåll

Ni vara trygga med att alltid få ärlig och kompetent konsultation kring er förvaltning av utemiljön då ni vänder er till oss. Vi krånglar inte till det utan föredrar enkelt underhåll där arbetet utförs effektivt med högsta kvalitet av kunniga och utbildade medarbetare.

Prisvärda

Prisvärda

Vill ni ha löpande förvaltning av er utemiljö kan Grönskan erbjuda förmånliga och prisvärda avtal. Det gör att ni tryggt kan överlåta underhållet av er utemiljö till oss och vara säker på att ni alltid har en grönskande, välmående och trivsam utemiljö.

Tjänster

Högkvalitativa tjänster

Samtliga våra medarbetare är utbildade, har kompetens inom sina respektive arbetsområden, där detta krävs, och en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid levererar högkvalitativa tjänster, enligt gällande branschregler, med ett perfekt resultat.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri konsultation

Grönskan är ett företag som erbjuder privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner grönare utemiljöer i Dalarna med omnejd. Vill ni få mer information om hur vi kan hjälpa er med trädgårdskötsel eller fastighetsskötsel är ni välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök för konsultation.

Tack för ditt meddelande.
Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Vi följer GDPR och rensar dina uppgifter efter 90 dagar.

Något gick fel när vi skulle skicka in formuläret. Testa att ringa oss på telefonnummer 076 - 584 57 02.