Snöröjning

Snöröjning

Vill ni få hjälp med att hålla era gångvägar, parkering och andra utrymmen fria från snö kan ni vända er till oss på Grönskan som kan erbjuda flera lösningar för er snöröjning. Vi kan även bistå er med trädgårdsskötsel och trädvård under vår, sommar och höst. Läs om snöröjning här.

Snö kan ställa till med mycket trassel, framför allt om man har en fastighet i mellersta eller norra delarna av landet där det ofta förekommer rikligt med snö. Genom att anlita oss för er snöröjning kan ni vara trygg med att ni alltid får er utemiljö plogad och sandad så snart det finns ett behov så att de boende säkert kan ta sig till sina bostäder.

Anlita Grönskan för er snöröjning

Om ni vill ge era boende en trygg och säker vinter kan ni vända er till oss på Grönskan som kan erbjuda er olika typer av lösningar för er snöröjning, beroende på vilka behov ni har. Vi kan utföra snöröjning enligt avtal vilket innebär att vi tar över ansvaret för att era utemiljöer alltid blir plogade och sandade vid behov eller enligt överenskommelse.

Med modern teknik och erfaren personal ser vi snabbt till att genomföra en snöröjning av era utemiljöer så att de boende kan ta sig till och från sina bostäder säkert och obehindrat. Nedan kan ni läsa mer om vad som kan ingå i våra avtal för snöröjning.

• Plogning och sandning av gångvägar.

• Skottning framför portar, brevlådor, sopstationer och eventuellt andra uteplatser.

• Plogning och sandning av parkeringsplatser, fram till de kommunala vägarna.

• Snöskottning av tak samt nedknackning av is, för att minimera riskerna för olyckor.

Finns det behov av annan typ av snöröjning kan vi skräddarsy ett program för era utemiljöer.

Snöröjning åt BRF, fastighetsbolag, kommuner och företag

Vi hos Grönskan kan åta oss all typ av snöröjning som exempelvis utemiljöer vid bostadshus, industritomter, vid kontorsfastigheter och av allmänna utrymmen för kommuner. Vi använder oss av moderna maskiner och fordon samt har utbildad, erfaren och pålitlig personal som vet hur arbetet ska utföras säkert och korrekt för bästa resultat.

Grönskan kan också erbjuda trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel där snöröjning är en naturlig del av förvaltningen. Då kan vi hjälpa er att underhålla era fastigheter och ta hand om er utemiljö så att dessa är i perfekt skick, året om.

Vill ni få mer information om våra tjänster eller boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera era behov och bistå med fri konsultation är ni välkommen att kontakta oss. Grönskan kan erbjuda prisvärda lösningar för fastighetsförvaltning, trädgårdsskötsel, trädvård och snöröjning till kommuner, fastighetsbolag, företag och BRF:er i Dalarna med omnejd.

Snöröjning åt privatpersoner

Vi hos Gränskan kan erbjuda snöröjning av privata fastigheter, antingen vid ett enstaka tillfälle eller löpande snöröjning vid behov, enligt våra prisvärda avtal. Vid snöröjning av privata fastigheter kan vi erbjuda er skottning av gångvägar, garageuppfarten, utrymmet framför ytterdörren, brevlådan och soptunnan, altaner och uteplatser. Vi kan också hjälpa er med att skotta ert tak eller hacka ned is för att minska risken för personskador eller egendomsskada.

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdrag då du anlitar oss för din snöröjning. Det innebär att du kan göra en skattereduktion på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura så du slipper ligga ute med pengarna.

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med snöröjning av din privata fastighet är du välkommen att kontakta oss så att vi kan höra dina behov och bistå med tips och råd.

VARFÖR Grönskan

Varför du bör anlita oss

Timely - Landscaper X Webflow Template
Tidseffektiva & noggranna

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Reliable - Landscaper X Webflow Template
Pålitlig utrustning och personal

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Cost Effective - Landscaper X Webflow Template
Prisvärda offerter

Vill du få hjälp med förvaltningen av din trädgård löpande kan vi erbjuda mycket förmånliga avtal som innebär att du alltid har en blomstrande och välmående trädgård. Kontakta oss för mer information och för att erhålla en prisvärd offert för din trädgårdsskötsel.