Gräsklippning

Gräsklippning

Att klippa gräset kan vara ett tungt arbete som det inte alltid finns tid för. Dessutom krävs viss kunskap för att hålla gräsmattan välmående och få den att se bra ut. Vill du få hjälp med gräsklippning eller trädgårdsskötsel kan du vända dig till Grönskan som är proffs på trädgårdsarbeten.

Normalt behöver en gräsmatta klippas ungefär varannan vecka så att den ser bra ut, mår bra och så att de boende kan vistas på gräsmattan. Gräsmattan är ett av vardagens måsten som man aldrig kommer ifrån, ungefär som med disken eller tvätten. En vildvuxen gräsmatta bidrar ofta till missnöjdhet hos de boende och ofta även hos grannarna.

Om du inte har tid, möjlighet eller ork att klippa din gräsmatta själv kan du välja att anlita ett företag som hjälper till med gräsklippning så att gräsmattan alltid är i perfekt skick.

Låt våra trädgårdsexperter ta hand om din gräsklippning

Grönskan åtar sig gräsklippning och trädgårdsskötsel för kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Dalarna med omnejd. Vi kan erbjuda er klippning vid enstaka tillfällen, exempelvis när det inte finns tid eller möjlighet att klippa själv, eller enligt avtal. När du tecknar ett prisvärt avtal med oss så ansvarar vi för löpande gräsklippning vid behov, cirka varannan vecka, så att gräsmattan alltid ser bra ut och är i bra skick.

Att underhålla och klippa en gräsmatta kräver kunskap och rätt utrustning så att gräsmattan mår bra, får den näring som behövs och är hållfast. Det innebär bland annat att gräsklippning ska ske med rätt höjd och under tider som är gynnsamma för gräsmattan. Samtidigt ska även gräs klippas runt träd, buskar och andra detaljer i trädgården så att hela gräsmattan ser välvårdad ut.

Underhåll av gräsmattor

Utöver gräsklippning behöver även en gräsmatta underhållas så att den förblir stark, vacker och levande. Nedan är ytterligare tjänster som vi kan erbjuda för att hålla din gräsmatta i perfekt skick.

• Lövblåsning eller krattning av löv, kvistar, ris och kottar.

• Ogräsrensning.

• Mossrivning.

• Kantskärning.

• Gödsling och vattning.

• Lägga ny gräsmatta eller genomföra förbättringar av en befintlig gräsmatta.

Vi kan också åta också oss att utföra annan trädgårdsskötsel i samband med gräsklippning som exempelvis att rensa rabatter eller plantera buskar och växter. Våra skickliga medarbetare kan även bistå dig med beskärning av träd, buskar, rosor och häckklippning.

Modern teknik och gedigen erfarenhet för bästa resultat

Grönskan har moderna maskiner som effektivt men varsamt klipper gräsmattor med ett perfekt resultat, oavsett vilka förutsättningar som föreligger. Våra utbildade och erfarna trädgårdsexperter vet hur en gräsmatta, ett träd och annan växtlighet ska hanteras så att de får en lång livslängd, är välmående och bidrar till en grönare trädgård.

Självklart lämnar vi även mycket förmånliga garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att vi är klara med vårt uppdrag. Som privatperson kan du även använda dig av RUT-avdrag då du anlitar oss för gräsklippning eller annan trädgårdsskötsel. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura.

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vill du få hjälp med gräsklippning, trädgårdsskötsel eller trädvård är du välkommen att kontakta oss på Grönskan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera din tomt, lyssna på dina önskemål och bistå med konsultation kring din trädgård. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris, utan att du förbinder dig för något.

Grönskan har utfört många uppdrag åt kommuner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar vilket har lett till att vi genom åren fått många nöjda kunder. Idag erbjuder vi också samma tjänster till privatpersoner i Dalarna med omnejd.

VARFÖR Grönskan

Varför du bör anlita oss

Timely - Landscaper X Webflow Template
Tidseffektiva & noggranna

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Reliable - Landscaper X Webflow Template
Pålitlig utrustning och personal

Grönskan har som motto att aldrig krångla till det för våra kunder och därför är det helt okomplicerat att anlita oss då du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel. Vi utför arbetet snabbt, effektivt och noggrant så att din trädgård alltid är i perfekt skick.

Cost Effective - Landscaper X Webflow Template
Prisvärda offerter

Vill du få hjälp med förvaltningen av din trädgård löpande kan vi erbjuda mycket förmånliga avtal som innebär att du alltid har en blomstrande och välmående trädgård. Kontakta oss för mer information och för att erhålla en prisvärd offert för din trädgårdsskötsel.