Anlita Grönskan

Detta ingår när du anlitar Grönskan

Grönskan erbjuder trädgårdsskötsel, trädvård och fastighetsskötsel till företag, kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Dalarna med omnejd. När ni anlitar oss för förvaltning av er trädgård eller fastighet kan ni vara trygga med att arbetet utförs av utbildad och pålitlig personal för högsta kvalitet.

Att anlita oss för er trädgårdsskötsel är helt okomplicerat samtidigt som ni kan vara säker på att ni alltid får det resultat som ni förväntar er. Nedan kan ni läsa mer om vad som alltid ingår när ni anlitar oss.

Kostnadsfri offert och hembesök

När ni vill få hjälp med trädvård, trädgårdsskötsel eller fastighetsskötsel är ni välkommen att kontakta oss på Grönskan för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi komma ut till er fastighet för att inspektera er tomt och diskutera era behov. Samtidigt har ni möjlighet att ställa frågor och få rådgivning kring er trädgårdsskötsel.

Efter vårt möte kan vi sedan erbjuda er en prisvärd offert, kostnadsfritt och utan några förpliktelser.

Skräddarsydda lösningar och förmånliga avtal

Det spelar ingen roll hur pass avancerad eller hopplös er trädgård upplevs vara. Våra trädgårdsexperter kommer att hitta en lösning även för er trädgård som gör att ni får en blomstrande och trivsam utemiljö där de boende kan vistas.

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar utifrån era behov. Ni kan välja att anlita oss på Grönskan för enstaka uppdrag men även teckna förmånliga avtal där vi tar över förvaltningen av er trädgård och eventuellt fastighet.

Personlig kontaktperson

Under tiden vi samarbetar kommer ni att få tillgång till en personlig kontaktperson som finns tillgänglig under de tider då ni behöver få kontakt. En personlig kontaktperson kan hjälpa till med allt från planering, bistå med konsultation och erbjuda lösningar för olika trädgårdsprojekt.

Utbildad och erfaren personal

Samtliga medarbetare hos Grönskan är utbildade och erfarna trädgårdsarbetare som också är certifierade inom sina respektive områden. Det innebär att ni kan vara trygg med att alltid få arbetet utfört korrekt, säkert och enligt gällande branschregler. För vår personal är varje uppdrag en utmaning där vår engagerade personalen gör det yttersta utifrån de förutsättningar som råder. Detta är också en bidragande orsak till att vi har fått många nöjda och återkommande kunder genom åren.

Garantier på vårt arbete

Även om det inte sker ofta eller medvetet så händer det att det kan bli fel ibland, vilket är mänskligt. För att ni ska vara trygg med att slutresultatet alltid är till belåtenhet så lämnar vi garantier på vårt arbete. Det innebär att om ni inte är nöjd med vårt arbete så åtgärdar vi detta omgående så att det uppfyller de krav ni har som kund.

Uppföljning och kvalitetskontroller

För att vi ska vara säkra på att vi alltid levererar våra tjänster med högsta kvalitet utför vi regelbundet egna kvalitetskontroller. Detta för att säkerställa att vi alltid utför arbetet utifrån gällande branschregler och de förväntningar ni som kund har. Vi genomför även uppföljning och besiktning tillsammans med er som kund efter varje avslutat uppdrag så att vi är säkra på att ni är 100 % nöjda med vårt arbete.

Tidseffektiva & noggranna

Ska ni bygga ny utemiljö, omorganisera er befintliga eller behöver ni hjälp med löpande underhåll kan ni vända er till oss på Grönskan. Våra engagerade, tidseffektiva och noggranna medarbetare ser till att ni får en grönskande, välmående utemiljö som ser bra ut året om.

Reliable - Landscaper X Webflow Template
Pålitlig utrustning och personal

Samtliga våra medarbetare har utbildning och lång erfarenhet inom branschen. Detta tillsammans med deras stora passion för trädgårdsskötsel och med hjälp av modern utrustning gör att ni alltid har en frisk, grönskande och trivsam utemiljö åt de boende.

Pris
Prisvärda offerter

Vi kan erbjuda fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner förmånliga och prisvärda avtal för löpande förvaltning av er utemiljö. Våra skickliga medarbetare är lösningsorienterade och flexibla vilket gör att vi kan erbjuda lösningar för mer avancerade utemiljöer eller få ordning på den mest hopplösa utemiljön.

Eco Friendly - Landscaper X Webflow Template
Miljötänk i allt vi gör

Vårt miljö- och klimatarbete är ständigt föremål för förbättringar. Det innebär att vi gör vårt yttersta för att vårt arbete ska ha minimal påverkan på miljön. Vi använder endast miljövänliga produkter och utrustning som är återvinningsbara. Våra medarbetare har stort intresse för trädgårdsskötsel vilket gör att de också värnar lite extra om vår miljö.

Våra tjänster

Grönskan jobbar riktat med trädgård och utemiljöer direkt mot privatpersoner, företag och kommuner.

Värderingar

Våra värderingar

När du vill få hjälp med underhåll, omorganisation eller anlägga en ny utemiljö kan du vända dig till oss på Grönskan som har sunda värderingar kring hur ett samarbete ska gå till. Våra duktiga och servicevänliga medarbetare ser till att hålla er utemiljö i perfekt skick, året om.

Miljövänliga produkter

Miljövänliga produkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss då det kommer till att värna om miljön och klimatet då vi utför vårt arbete. Vi använder endast miljövänliga produkter samtidigt som vi planerar vårt arbete så detta har minimal påverkan på klimatet och miljön.

Trygga & etiska

Trygga & etiska

När ni anlitar Grönskan kan ni vara trygga med att arbetet utförs av pålitliga medarbetare med höga etiska värderingar som värderar resultatet lika högt som våra kunder. Detta innebär att våra värderingar bidrar till att inge förtroende, kvalitetsarbeten och säkerhet.

Passion

Passion och omsorg

Våra medarbetare är engagerade och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel vilket bidrar till att vi utför våra tjänster med stor passion och maximal omsorg. Vi håller en hög servicenivå och tar hänsyn till omgivningen då vi utför vårt arbete.

Enkelt

Enkelt underhåll

Ni vara trygga med att alltid få ärlig och kompetent konsultation kring er förvaltning av utemiljön då ni vänder er till oss. Vi krånglar inte till det utan föredrar enkelt underhåll där arbetet utförs effektivt med högsta kvalitet av kunniga och utbildade medarbetare.

Prisvärda

Prisvärda

Vill ni ha löpande förvaltning av er utemiljö kan Grönskan erbjuda förmånliga och prisvärda avtal. Det gör att ni tryggt kan överlåta underhållet av er utemiljö till oss och vara säker på att ni alltid har en grönskande, välmående och trivsam utemiljö.

Tjänster

Högkvalitativa tjänster

Samtliga våra medarbetare är utbildade, har kompetens inom sina respektive arbetsområden, där detta krävs, och en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid levererar högkvalitativa tjänster, enligt gällande branschregler, med ett perfekt resultat.

Kontakta oss när din trädgård eller fastighet behöver uppfräschning
Kontakta oss redan idag!