Arbetsområde

Vart vi arbetar

Grönskan är en trädgårdsfirma som utför trädgårdsskötsel, trädvård och fastighetsskötsel åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. Vi utför både större som mindre uppdrag och har genom åren fått många nöjda och återkommande kunder. Vi kan utföra uppdrag vid enstaka tillfällen. då det finns ett tillfälligt uppkommet behov, men även erbjuda löpande förvaltning av utemiljöer enligt förmånliga avtal.

Idag har vi vårt huvudkontor i Dalarna och åtar oss främst uppdrag i Dalarna med omnejd. Vi kan erbjuda trädgårdsskötsel, trädvård, fastighetsskötsel och snöröjning på ett flertal orter i Dalarna, se mer information nedan.

Grönskan är just nu inne i en fas då vi ska expandera vår verksamhet. Det innebär att vi inom en snar framtid kommer att kunna erbjuda våra tjänster i flera delar av landet, med början i mellersta Sverige. Det gör att fler kan få hjälp av våra skickliga trädgårdsexperter då de vill få en vacker, levande och grönskande trädgård där de boende finner en trivsam oas.

Idag kan vi erbjuda våra tjänster på följande orter

Vill ni få mer information om oss, våra tjänster eller boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera era behov av trädgårdshjälp är ni välkommen att kontakta oss på Grönskan. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter och fri konsultation. Självklart lämnar vi även de bästa garantierna på vårt arbete så ni som kund kan vara trygga även efter att uppdraget är klart.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri konsultation

Grönskan är ett företag som erbjuder privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner grönare utemiljöer i Dalarna med omnejd. Vill ni få mer information om hur vi kan hjälpa er med trädgårdskötsel eller fastighetsskötsel är ni välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök för konsultation.

Tack för ditt meddelande.
Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Vi följer GDPR och rensar dina uppgifter efter 90 dagar.

Något gick fel när vi skulle skicka in formuläret. Testa att ringa oss på telefonnummer 076 - 584 57 02.
FAQ
Vanliga frågor & svar

Söker ni efter en trädgårdsfirma som kan hjälpa er med trädgårdsskötsel eller trädvård kan ni vända er till oss på Grönskan som är proffs på trädgård och utemiljöer. Här kan du finna svaren på de vanligaste frågorna som dyker upp i samband med att man ska anlita en trädgårdsfirma.

Vilka trädgårdstjänster kan ni erbjuda?

Grönskan kan erbjuda allt inom trädgårdsskötsel. Vi utför bland annat gräsklippning, kantskärning, lövkrattning, underhåll av rabatter, beskärning av buskar och rosor, häckklippning, ogräs- och moss-bekämpning, plantering av växter och vattning.

Vi kan också anlägga nya gräsmattor, hjälpa till med planering och design av utemiljöer, innergårdar och trädgårdar så att ni får en grönskande och levande utemiljö där alla boende kan trivas. Vi utför även snöröjning under vintern och vår- eller höststädning av utemiljöer, inför och efter vintern.

Grönskan kan också bistå er då det är dags att beskära träd, med trädvård och fällning av träd, även med mer avancerad trädfällning då träd ska fällas i tätbebyggt område. I samband med trädfällning erbjuder vi också stubbfräsning och hjälp med återställning av marken efter fällningen.

För bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommuner och företag kan vi erbjuda en helhetslösning där vi förvaltar både fastigheten och utemiljön. Det innebär att ni alltid har funktionella och trivsamma miljöer, såväl inomhus som utomhus.

Oavsett om ni vill få trädgårdshjälp vid enstaka tillfällen eller vill teckna ett förmånligt avtal för er trädgårdsskötsel kan vi erbjuda de bästa lösningarna för att få er trädgård i ett perfekt skick.

Kan Grönskan erbjuda trädvård och trädfällning?

Absolut, vi har utbildade, erfarna och certifierade arborister som utför både trädvård och trädfällning åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner. Våra medarbetare kan åta sig alla typer av trädfällning, även i tätbebyggt område eller då det krävs avancerad trädfällning då trädet står illa till.

Vi erbjuder även tjänster som stubbfräsning, återställning av mark och gräsplantering efter en trädfällning. Våra skickliga arborister kan också bistå er med professionell rådgivning i samband med trädfällning eller trädvård.

Våra medarbetare kan även hjälpa er med att beskära träd, buskar, rosor eller häckklippning så att ni får vackrare och friskare träd och annan växtlighet.

Kan jag använda RUT-avdrag för trädgårdsskötsel?

Ja, som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdrag för de flesta av de tjänster som vi erbjuder, om du uppfyller de villkor som gäller för avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdrag gör vi direkt på vår faktura så att du slipper all administration och att ligga ute med pengar själv.

På vilka orter har Grönskan verksamhet?

Grönskan har sitt huvudkontor i Dalarna och utför trädgårdsskötsel och trädvård i Dalarna med omnejd. Vi har bland annat verksamhet på orterna Avesta, Borlänge, Falun, Säter, Hedemora och Ludvika.
Vi kommer inom kort att utöka vår verksamhet till fler län i landet vilket gör att vi kommer att kunna erbjuda professionell trädgårdsskötsel på flera orter i mellersta Sverige.

Hur går jag tillväga för att få ett prisförslag från Grönskan?

Att anlita Grönskan för er trädgårdsskötsel är helt okomplicerat. Börja med att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan se er trädgård och eventuellt inspektera er fastighet. Vid detta möte kommer våra duktiga trädgårdsexperter lyssna på era önskemål och behov men även bistå med fri konsultation kring förvaltningen av er utemiljö.

Efter vårt möte kommer vi att ge er en offert med ett rättvist prisförslag eller en lösning där vi erbjuder ett förmånligt avtal för löpande förvaltning av er trädgård. Självklart är vårt möte och den offert ni erhåller kostnadsfritt samtidigt som ni inte förbinder för något utan kan utan motivering tacka nej till vår offert om den inte är till belåtenhet.

Vem kan anlita Grönskan för trädgårdsskötsel eller förvaltning av trädgården?

Alla kan anlita Grönskan för att få hjälp med trädgårdsskötsel vid enstaka tillfällen eller regelbunden trädgårdshjälp genom att teckna förmånliga avtal. Grönskan har under flera års tid utfört förvaltning av trädgårdar och fastigheter åt kommuner, fastighetsbolag, företag och bostadsrättsföreningar.

Då det idag är mycket populärt att anlita trädgårdshjälp för privata fastigheter, tack vare RUT-avdrag, erbjuder vi även professionell trädgårdsskötsel till privatpersoner.

Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er med er trädgård och utemiljö.