2023

Branschvinnare

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest
companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på
föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har
överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som
resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet
räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den
aktuella branschen. I snitt är det bara 11,7 % av Sveriges aktiebolag
som tilldelas utmärkelsen 2023. Branschindelningen är baserad på
företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s
standard, NACE Rev.2.

Våra kunder

Med fokus på nöjda kunder

Grönskan erbjuder en hög servicenivå och professionalism ända ut i de gröna fingerspetsarna. Det innebär att kunden alltid står i fokus, att vi är lyhörda och alltid tar oss tid och finns tillgängliga för att bistå med expertis och rådgivning kring era trädgårdsprojekt. Vår engagerade och positiva personal är lösningsorienterade och kreativa. Det gör att vi kan förvandla den mest hopplösa utemiljön till en funktionell och grönskande oas där alla de boende kommer att trivas.

Värderingar

Våra värderingar

När du vill få hjälp med underhåll, omorganisation eller anlägga en ny utemiljö kan du vända dig till oss på Grönskan som har sunda värderingar kring hur ett samarbete ska gå till. Våra duktiga och servicevänliga medarbetare ser till att hålla er utemiljö i perfekt skick, året om.

Miljövänliga produkter

Miljövänliga produkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss då det kommer till att värna om miljön och klimatet då vi utför vårt arbete. Vi använder endast miljövänliga produkter samtidigt som vi planerar vårt arbete så detta har minimal påverkan på klimatet och miljön.

Trygga & etiska

Trygga & etiska

När ni anlitar Grönskan kan ni vara trygga med att arbetet utförs av pålitliga medarbetare med höga etiska värderingar som värderar resultatet lika högt som våra kunder. Detta innebär att våra värderingar bidrar till att inge förtroende, kvalitetsarbeten och säkerhet.

Passion

Passion och omsorg

Våra medarbetare är engagerade och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel vilket bidrar till att vi utför våra tjänster med stor passion och maximal omsorg. Vi håller en hög servicenivå och tar hänsyn till omgivningen då vi utför vårt arbete.

Enkelt

Enkelt underhåll

Ni vara trygga med att alltid få ärlig och kompetent konsultation kring er förvaltning av utemiljön då ni vänder er till oss. Vi krånglar inte till det utan föredrar enkelt underhåll där arbetet utförs effektivt med högsta kvalitet av kunniga och utbildade medarbetare.

Prisvärda

Prisvärda

Vill ni ha löpande förvaltning av er utemiljö kan Grönskan erbjuda förmånliga och prisvärda avtal. Det gör att ni tryggt kan överlåta underhållet av er utemiljö till oss och vara säker på att ni alltid har en grönskande, välmående och trivsam utemiljö.

Tjänster

Högkvalitativa tjänster

Samtliga våra medarbetare är utbildade, har kompetens inom sina respektive arbetsområden, där detta krävs, och en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid levererar högkvalitativa tjänster, enligt gällande branschregler, med ett perfekt resultat.